/
JeZelf laten zien

JeZelf laten zien

Rita vertelt me dat ze steeds meer last heeft dat mensen over haar heen lopen. “Ik wordt genegeerd.  Ze lopen me ook letterlijk omver. Als ik met nieuwe ideeën kom, horen ze me niet. Mijn reactie is dat ik mezelf steeds meer afzonder, mezelf klein maak en denk “zoek het uit”. Dat maakt me verdrietig.

Het ego herkennen we vaak in arrogantie. De andere kant van het ego is jezelf klein maken, je minder voor doen.

Van vechten naar overgave

Tijdens de sessie ziet Rita hoe ze in de vechtmodus staat om maar gezien te worden. Ze voelt de intense vermoeidheid die dat met zich meebrengt en de twijfel of ze het wel waard is om te bestaan.

In het uitdijen van haar bewustzijn wordt ze zich gewaar van haar licht en haar liefdevolle kracht. Ze ervaart dat ze zich daar tijdens haar vroege kinderjaren van afgewend heeft. Het was veiliger om zich niet te laten zien en niet tot last te zijn dan om haar stem te laten horen. Opeens ziet ze het plaatje van hoe dat zich verder in haar leven ontwikkeld heeft tot waar ze nu staat. Dat die beslissing van toen haar ervaring in het nu bepaalt.

Rita maakt opnieuw contact met haar licht en liefdevolle kracht. Ze laat het toe in haar hele lichaam, zodat al haar cellen zich hun ware aard kunnen herinneren. Ze biedt het met terugwerkende kracht aan, aan het kleine kind in haar. Die ontvangt het dansend en blij.

In de energie zie ik Rita groeien, haar hele uitstraling verandert.

Jezelf laten zien

Ik vraag haar aan wie ze zich Zelf wil laten zien. Al spelend nodigt ze de één na de ander uit. Ze ziet hoe er op haar gereageerd wordt. Ze ziet en voelt hoe mensen haar nu zien staan en respecteren.

Ja, hoe kunnen mensen jouw zien staan als jij jeZelf niet laat zien?  Dan ben je gewoonweg onzichtbaar.

Hoe zichtbaar ben jij?

JeZelf niet laten zien kan ook voortkomen uit vorige levens. Heksenstapel, vermoorde priester, noem maar op. Allerlei ervaringen waarin je besloten hebt jezelf niet meer te laten zien omdat het gewoonweg te gevaarlijk was.

Niets is krachtiger dan jouw licht

Nu zijn we weer in een tijd aangekomen dat we juist uitgenodigd worden om ons ware Zelf weer te tonen. Om die kracht de wereld in te brengen, zonder jeZelf terug te trekken, wetende dat niets krachtiger is dan Licht.

Ik wens je een fijne week zichtbare week toe.

Harte groet,

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies