/
Jij bent de sleutel

Jij bent de sleutel

Ken je dat gevoel dat je hart overstroomt en dat je iedereen wel om zijn nek kan vliegen?

Recent was mijn moeder te zien in de uitzending Tijd voor Max. Zij heeft een bezoek gebracht aan Guinea Buissau. In de film zie je de ontmoeting tussen mijn moeder en een meisje dat niet naar school mocht. Een kind van 7 met lege, verdrietige ogen dat verandert in een stralend blij kind. Blijkens de vele reacties, heeft mijn moeder met haar bezoek en de film die daarvan gemaakt is, vele mensen diep geraakt in het hart.

In februari volgde ik een seminar van Angangaaq, een Groenlandse sjamaan. Hij reist de wereld rond met de boodschap dat het tijd wordt dat het ijs rond het hart van de mensheid gaat smelten. Alleen als dat gebeurt kunnen de gletsjers stoppen met smelten.

Het werd me de laatste dagen weer zo helder. Met een geopend, ontdooit hart kan ik de schoonheid van de mensen zien. Kan ik hun ware Zelf zien en dan verandert direct de interactie tussen mensen. En ja, dan kan ik werkelijk iedereen op straat wel om zijn nek vliegen.

Dus, mooi mens, zoals mijn moeder de sleutel is, zoals Angangaaq de sleutel is, zoals ik de sleutel ben,
zo ben JIJ de sleutel tot de nieuwe aarde. De aarde als speelplaats vol liefde, vreugde, harmonie en verbinding van hart tot hart, van ziel tot ziel en van Goddelijk Zelf tot Goddelijk Zelf.

In de cursusreeks “Je ego overstijgen ” leer je om jezelf los te maken van alle identificaties. Je verbindt jezelf met de essentie van je wezen, je Goddelijke Zelf, dat pure licht. Je ego wordt transparant waardoor het vóór je gaat werken in plaats van tegen je werkt. Je leert om op lichtniveau contact te maken met alles en iedereen om je heen. Dan ervaar je meer vreugde, liefde, moeiteloosheid, rust en vrede in je leven. Dat kun jij alleen zelf bewerktstelligen. JIJ bent de sleutel! Meer info over dit traject kun je vinden op https://www.het-licht.net/meditatiecursussen/

Ik wens je een week vol mooie ontmoetingen van hart tot hart.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies