/
Jij bent het doel op zich

Jij bent het doel op zich

Vraag jij je ook af wat je hier eigenlijk komt doen op Aarde? Wat is nou het doel? Wat is jouw levensdoel?

In de cursussen die ik geef, herhaal ik regelmatig dat je alleen maar hoeft te ZIJN. Jij komt binnen bij de bakker en de energie verandert, omdat jij binnenkomt.

Cadeau

Afgelopen week kreeg ik zo’n mooi cadeau aangereikt wat helemaal past binnen het thema van dit blog. De titel van dit blog had ik al voor deze week. Hoe mooi alles dan weer samenvalt en me op diepgaander niveau nog weer even getoond wordt hoe het werkt. Wees je bewust van je bijdrage .

Verbinding

Ik ontmoette Petra en ken haar uit het dorp hier. Kennen betekent hier: een aantal keren gezien. Ze vertelde me dat ik haar op een paar cruciale momenten in haar leven ben tegen gekomen. Op dat moment zat ze niet zo lekker in haar energie. Ze zei: “ik loop het winkelcentrum in en daar stond jij. Ik hoefde alleen maar naar je te kijken, naar je stralendheid, en mijn hele energie veranderde”.  Wauw, ik was er even stil van en werd me op diepere lagen bewust van hoe we verbonden zijn door energie en ook van mijn doel.

Jij bent het doel

Jij bent het doel op zich. Het vraagt van ons alleen maar om ons Zelf te ZIJN. Om het licht, dat je in essentie bent te laten stralen. De sluiers van bescherming op te laten lossen. Te voelen dat het veilig is om jeZelf te zijn. Dat er niets te beschermen valt. Jij, in essentie, bent stralend, bent licht, bent liefde. En om dat nu niet als mentaal concept te lezen, maar het daadwerkelijk tot in iedere vezel van je lichaam te voelen, te ervaren.

De persoonlijkheid

Voor de persoonlijkheid kan dat een ander verhaal zijn. Die kan gelijk beginnen te tetteren, ja maar ….

Wees vooral lief voor je persoonlijkheid. Neem hem of haar bij de hand. Trek het lekker bij je op schoot. Stel het gerust, toon begrip, wees zacht en speel! Speel alsof je in de speeltuin bent en speel met de sluiers. Kijk er even achter uit pure nieuwsgierigheid. Misschien voel je dan wel dat je het gordijn wat verder op kunt schuiven. Ontdek hoe het is om jouw stralendheid te ervaren. Stapje voor stapje en je zult ontdekken dat het allemaal niet zo eng is als je persoonlijkheid je doet geloven.

Wat ga je dan doen?

Ja, leuk Marion, ZIJN. Betekent dat dan dat ik de hele dag op de bank zit en niets meer hoef te doen? Het mooie van ZIJN is dat je levensvuur weer aangewakkerd wordt. Door de verbinding met jeZelf aan te gaan, wat dat is ZIJN, komt er een energie door je heen die jou stimuleert, activeert om exact die dingen te doen waar jij je bijdrage mee levert. Je ontdekt misschien dat je creativiteit een enorme boost krijgt. Of dat je uit je kantoorjob over wilt stappen naar een job in de verzorging. Laat je verrassen wat er gebeurt als je je verbindt met jeZelf. Dan wordt jouw levensdoel in de vorm van wat je gaat doen, vanzelf duidelijk. En weet je wat een prachtige bijkomstigheid is? Je wordt vanuit het universum zo enorm ondersteund op dit pad. Je krijgt alles wat je nodig hebt om jouw ZIJN tot uitdrukking te brengen. Hoe mooi is dat!

Ik wens je een hele mooie week toe vanuit verbinding met jeZelf. Daardoor kun je je ook bewust worden van je verbinding met alles en iedereen rondom je.

Enne … voel je je hart sneller gaan kloppen. Voel je dat jouw tijd gekomen is om stappen te zetten in het verbinding maken met jeZelf, om de sluiers op te laten lichten. Hier is mijn agenda. Je kunt direct een afspraak inplannen. Ik begeleid je graag verder op jouw ontwikkelingsweg.

Fijne week!

Harte groet,

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies