/
Ken je die wachthokjes op het station?

Ken je die wachthokjes op het station?

Je hebt er vast wel eens ingezeten. Zo’n glazen wachtruimte op het station. Over het algemeen zijn ze vervuild, licht er troep en kijk je eerst even goed waar je kunt gaan zitten. Je bent op je hoede.

Laatst was ik bij een uitvaartceremonie waarbij ik mensen dan hoor praten over “je hebt het nu goed”, “daar kun je rusten”, “je bent weer verenigd”, “in de hemel is het mooier, beter”.

Als je de vergelijking inzet tussen het wachthokje op het station en je aardse leven. Zit jij dan ook te wachten in een omgeving, vervuild met overtuigingen en patronen die je weghouden van je ware Zelf? Ben je voortdurend alert of je wel veilig bent? Zit je te wachten totdat je aardse leven beter wordt?

Leven of overleven?

Het aardse leven is voor velen een soort wachtruimte op het station, in afwachting van de hemel. In die wachtruimte leef je niet. Je bent aan het overleven.
De hemel is niet daar. De hemel is op aarde en die creëer je zelf. De verlosser dat ben jeZelf!

Je kunt jezelf dus in het wachthokje zetten. Wachten op goedkeuring om te mogen zijn wie je bent. Wachten tot iemand je uitnodigt om jouw passie te leven. Wachten op begrip van je omgeving. Wachten tot iemand met je op stap wilt. Wachten om dát leven te leven waar je van droomt. Als dat wachthokje je bevalt, is dat natuurlijk helemaal oké.

Je hoogste potentieel

Wat ik echter op mij heen zie, is dat steeds meer mensen dat wachten beu zijn. Dat ze klaar zijn met het zich klein (laten) houden. Dat het Goddelijke Zelf bij ze aan de deur klopt om hun hoogste potentieel te gaan leven. En dat vraagt om uit dat wachthokje te komen. Om de power in jou te voelen die de hemel op aarde creëert. Om het zielsverlangen in je te voelen dat via jouw aardse zelf uitgedrukt wil worden.

Voel je wat er in je lichaam gebeurt als je dit leest?

Laat je mind niet je leven bepalen

Wat als jij morgen je hoofd neerlegt. Heb je dan alles uit het leven gehaald wat er uit te halen valt? Heb je die dingen gedaan die je wilde doen, ook al waren ze nog zo “out of the box”? Heb je ervan genoten? Heb je geleefd of heb je overleefd? Heeft je hart je laten leiden of je mind?

Altijd moe

Berlinda ontdekt dat ze haar hele leven al in de overlevingsstand staat. Voortdurend op zoek naar erkenning buiten zich zelf. Voortdurend zich aanpassend hoe ze zou “moeten zijn”. Tijdens een sessie wordt het haar helder hoeveel energie dit kost. Wordt het haar duidelijk waarom ze altijd zo moe is.

Ze maakt contact met haar Zelf. Ze voelt de verbinding met wie ze wérkelijk is. En dan ….. ontstaat er een beeld van heel veel verschillende Berlinda’s. Allemaal Zelfdelen. En wat zijn ze prachtig. De één stralend, de ander donker. Het doet er niet toe. Het gehele spectrum bij elkaar is als een prachtig orkest. Op het moment dat Berlinda dát ziet, wordt ze overspoeld door liefde voor zich zelf. Ze zegt, het klinkt raar, maar ik ben gewoon verliefd. Verliefd op mezelf. Wat is dit hééérlijk! Ze voelt de enorme vreugde die hierin aanwezig is.

Als ik Berlinda een paar weken later spreek, vertelt ze me dat haar zelfvertrouwen met sprongen is toegenomen. Dat ze dingen heeft gedaan die ze nooit had durven doen, uit angst voor commentaar van haar omgeving. Ze zegt, ik voel dat ik nu bewust kies om te leven. En dat het leven het waard is om te leven. Ik zie een stralende vrouw en voel me dankbaar.

Je hemel op aarde

Jij bent dus de creator van jouw hemel op aarde. Ben je er aan toe om het heft weer in eigen hand te nemen. Jezelf uit te lijnen op je hoogste potentieel en dat te gaan leven?

Misschien niet altijd even gemakkelijk. Resoneer je op dit blog en kun je wel een duwtje gebruiken? Je bent van harte welkom voor een sessie, waarin je jeZelf kunt gaan uitlijnen op jouw hoogste potentieel. Een sessie waarin jij je hemel op aarde kunt creëren. Hoe mooi kan het leven zijn.

Je kunt hier direct een afspraak in mijn agenda maken.

De uitnodiging vanuit mijn hart is “kom uit die wachtruimte”. Door je hoogste potentieel te leven, verander je niet alleen je eigen leven maar ook dat van de mensen om je heen. Samen voor een nieuwe wereld.

Fijne week.

Harte groet,


 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies