/
Kristallijnen energie

Kristallijnen energie

Weet je dat je bent opgebouwd uit kristalachtige patronen van licht? Dat jij bestaat in een enorm oneindig veld dat is opgebouwd uit die kristalachtige structuren?

Kristallen energievelden

Dit blog kwam letterlijk stap voor stap naar boven, terwijl ik wandelde over de knisperende sneeuwhellingen in Zwitserland. Onder mij ontelbare ijskristallen, in de lucht de schittering van de fotonen (die kleine sperma-achtige lichtbewegingen, de vrije energie), aan de rotswand de kristalachtige structuur in de ijspegels. Met iedere stap werd ik me meer bewust van mijn eigen kirstallen energieveld. De kleur ervan, de trilling en hoe het met iedere adem uitdijt en weer terugkomt. Met iedere adem door mij heen gaat en mij voedt.

Lichtheid, vreugde en ongekende wijdsheid. Die lichtheid ervaarde ik niet alleen als licht in de vorm van schijnsel maar ook letterlijk lichter van gewicht. Dat maakte het wandelen op de steile hellingen er wel gemakkelijker op 😊.

De gouden eeuw

Met name tijdens de retraites, kan ik zo mijn diepe verlangen én mijn  innerlijke weten van de nieuwe wereld ervaren. Een wereld vol vrede, harmonie, saamhorigheid, gelijkheid, broeder- en zusterschap, liefde, zorg voor elkaar, schoonheid. De bewustwording van mensen over hun ware Zelf, over hun kristallen structuur en hun deel in al die kristallen netwerken, bepaalt o.a. het aanbreken van die werkelijkheid. Een oneindige gouden eeuw.

Het boek “onthullingen over het nieuwe Lemurië heb ik al jaren in de kast liggen. Er een aantal keren in gekeken en ik kon het niet lezen. Blijkbaar was nu de tijd daar. In dit boek wordt exact mijn weten beschreven van die gouden eeuw. Er wordt ook geschreven over de prachtige kristallen tempels waar je – als je je bewustzijn uit laat dijen – contact mee kunt maken. Kristallen tempels van healing, van groei, van schoonheid.

Hoe dan in het aardse?

Nu denk je misschien, leuk Marion, maar wat heb ik daaraan in mijn aardse leven, waar ik gewoon de zwaarte en moeilijkheden tegenkomt waar ik mee te dealen heb?

Hoe meer jij je bewust wordt van je ware Zelf, dat vele grotere lichtende wezen dat je bent. Vol met kristallijne energie, kleur en vibratie, hoe – als vanzelf – er nieuwe ondersteunende situaties op je pad komen in het aardse. Het is alsof je familie, je vrienden en al die andere wezens in de andere dimensies, je licht makkelijker kunnen waarnemen omdat jij het laat stralen. Op hun beurt kunnen zij jou ondersteunen vanuit die hogere vibratie.

Als ik voor mezelf spreek ervaar ik meer harmonie, acceptatie, liefde, vreugde en ook dankbaarheid in mijn leven. Met name die laatste kwaliteit heeft een enorme aantrekkingskracht in zich.

Herken je mijn diepe verlangen van die nieuwe wereld? Wil je ook je steentje bijdragen en je weet niet hoe? Tijdens de themadag “vreugde: de grondtoon van je ziel” zullen de kristallijne energievelden zeker aan bod komen. Zodat jij jezelf kunt uitlijnen op jeZelf en je bewust wordt van dat prachtige kristallen energieveld. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een individuele sessie om jouw kristallenveld te ontdekken.

Van harte welkom!

Ik wens je een sprankelende week toe.

Harte groet,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies