/
Laat de liefde zijn werk doen

Laat de liefde zijn werk doen

Voel je ook de nieuwe energie al in de lucht hangen? Luchtiger, vrijer, speelser? Er gloort hoop hoor.

Vandaag is de winterzonnewende en maken we – niet alleen op aarde – een flinke energetische verschuiving. In het verleden was het zo dat de fysieke manifestatie van een energetische verandering altijd wat op zich liet wachten. In deze tijd waarop onze ervaring van tijd en ruimte  verandert, verandert ook de snelheid waarmee dingen zich in de materiele wereld manifesteren.

Het kan dus zo maar snel gaan.

Vermoeidheid als kans

Misschien voel je je moe de afgelopen tijd. Onderschat niet de intensiteit van de energie die nu op de aarde afkomt. Je lichaam heeft gewoon wat tijd en ruimte nodig om die informatie allemaal te handelen en opnieuw te ordenen.

De vermoeidheid geeft je mooi de gelegenheid om in de overgave aan de stroom te gaan. Laat je maar lekker meevoeren. Laat de liefde nu eens zijn werk doen in plaats van te denken dat jij het moet doen. Het hogere weet veel beter wat jij nodig hebt dan dat je persoonlijkheid dat weet.

Hoog insteken

Steek hoog in, verbind je met dat oneindige liefdesveld, voel hoe je hart zich opent, voel hoe jij een uitdrukking bent van die liefde en merk hoe direct je ervaring met je omgeving verandert. De liefde doet zijn werk. Jij hoeft het alleen maar toe te laten om het via jouw lichaam tot uitdrukking te brengen. Laat het stromen, voel de vreugde, de vrijheid, de vrede. Geniet ervan.

Valt er iets te healen? Het is niet aan jou om je bezig te houden met die zere knie, de hoofdpijn of met de tumor. Steek hoog in. Sta toe dat de liefde door je heen stroomt en doe niets.  Houd het betreffende deel in je aandacht en laat de liefde zijn werk doen!

En het mooie voor de mensheid is dat we dan met zijn allen een prachtige symphonie ten gehore brengen met de liefde als dirigent Een symphonie waarin ieder op zijn eigen unieke manier zijn/haar instrument bespeelt.

Ik ben er klaar voor. Kom maar op!

Fijne dag,

harte groet,

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies