/
Lichtend kerstfeest

Lichtend kerstfeest

We hebben de afgelopen twee jaar genoeg mogelijkheden aangereikt gekregen om het anders te gaan doen. Om onszelf en de ander te bevrijden uit allerlei oude patronen, verwachtingen, emoties verbindingen en situaties die niet meer werken, die klaar zijn. Te ontdekken waar we ons zelf en de ander tegen hielden in het werkelijk zijn van wie je bent.

Kerstmis, het feest van het licht. Van de geboorte van het nieuwe.

Als de kerstdagen, dagen zijn waar je jaarlijks tegenop ziet, om welke reden dan ook – kijk eens of je er voor wilt kiezen om die ervaring los te laten. Verander je perspectief en stap in het nieuwe. Jij – en alleen jij – hebt de sleutel. Laat de energie van kerstmis – zonder dat perfecte plaatje wat we er met zijn allen van gemaakt hebben – jou omarmen, overspoelen, absorberen. Zodat je kunt voelen dat jij het licht bent en nu met kerstmis opnieuw geboren kan worden. Dat je altijd, in elk moment, omringd wordt met liefde.

Ik wens je naam, een liefdevol, verbonden en lichtend kerstfeest.  Licht creëert licht! Laten we met zijn allen een lichtend voorbeeld zijn.

Lichtvolle harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies