/
Loop je steeds tegen hetzelfde aan?

Loop je steeds tegen hetzelfde aan?

Je doet zó je best, je volgt al jaren (spirituele) cursussen, leest je suf en nog blijf je steeds tegen dezelfde dingen aanlopen. Je weet het allemaal heel goed te verwoorden. Toch zie je niets veranderen in je leven. Het is alsof je in cirkels om het thema heen blijft draaien.

Hoe kan dat nou?

De mind wil overal een verklaring voor hebben. Die wil het uitleggen. Weten waar het probleem vandaan komt. Misschien nog wel iemand de schuld kunnen geven. Met je mind kun je heel goed de controle houden over iets. Zodra je nieuwe stappen wilt maken trekt de stem van je mind je weer razendsnel terug in het oude vertrouwde.

Met je mind kun je het allemaal bevatten, weten, vertellen. Je bent licht, je bent liefde, er bestaat geen schuld, ik ben zowel dader als slachtoffer en ga zo maar door. De grote vraag is: ervaar je het ook zo?

Wat is jouw ervaring?

Voel je dat jij het licht bent? Voel je dat jij de liefde bent? Ben je je bewust van wat er gebeurt als jij bij de bakker binnenstapt? Hoe raak jij mensen? En kun je toelaten dat mensen door jou geraakt worden? Kun je het ontvangen dat je bijdraagt aan het geluk van iemand anders? En durf jij liefde – groter dan wat de mind ervan gemaakt heeft – te ontvangen? Durf je je over te geven? Wat is jouw ervaring daarin?

Mentale concepten en lichaamsbewustzijn

Zolang hetgeen waar het om draait, puur een mentaal concept voor je is, zal er – helaas – niets voor je veranderen en blijf je in cirkels ronddraaien.

We zijn niet voor niets hier in een lichaam op aarde terecht gekomen. In de fase waarin we nu met zijn allen zitten, krijgen we een kans om in een zeer korte tijd, hele grote bewustzijnssprongen te maken. Je lichaam is ook een bron van bewustzijn. Het gaat er wat mij betreft om dat wat we al járen weten en wat nu zo onder een vergrootglas wordt gelegd, nu onze ervaring te laten worden. Het te doorvoelen, uit te dragen, te leven, zo dat het geen loze kreten meer zijn en we werkelijk samen die stappen in het nieuwe kunnen maken. En ja, soms is dat gewoon mega spannend. Oude stukken die we jarenlang onder het deksel hebben weten te houden, komen nu allemaal aan het licht. En weet je waarom? Ze willen gezien, herkend, erkend én gevoeld worden in die enorme grote stroom van liefde.

Het wordt dan levend bewustzijn. Een voelend weten.

Het is voorbij

Zodra je hebt gevoeld wat je ware Zelf is, wat liefde is, wat liefde voor jezelf is, zul je merken dat er een stilte in je indaalt, een rust. Het zoeken, het best doen is voorbij. Je bent niet langer meer afhankelijk van hoe de buitenwereld op je reageert. Je voelt en je weet dat het goed is en dat zie je ook in de mensen die je ontmoet.

Uitgelijnd op je eigen Goddelijke Zelf en in de ander ook het licht en de liefde zien. Dat genereert vreugde, gelukzaligheid en dankbaarheid.

Dankbaarheid werkt super magnetisch. Daar waar je je dankbaar voor voelt – ook hier weer: geen mentale dankbaarheid maar een doorvoelde dankbaarheid – daar ontvang je meer en meer van. Wat zou jij graag willen manifesteren in je leven? Of je nu op deze vraag liefde of geld invult, aandacht of een nieuwe auto. Het is allemaal energie en dat stroomt of stokt.

Op 19 januari a.s. heb je de mogelijkheid om contact te maken met de energie van dankbaarheid. Om je hele wezen daarin onder te laten dompelen. Om verschillende gebieden van je leven op te tillen naar hogere staten van welzijn en bewustzijn, zodat dát in je leven kan komen waar je zo naar verlangt. Niet als mentaal concept maar als een doorvoelde werkelijkheid van dat je het waard bent om het hoogste te ontvangen. Je bent van harte welkom om mee te doen. De dag wordt gegeven in Alkmaar. Jouw investering is 125 euro. De dag begint om 10.00 uur en we eindigen zo rond de klok van 17.00 uur. Je kunt je hier aanmelden.

Ik wens je een mooie week met bewuste voelmomenten toe.

Harte groet,

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies