/
Naar wie luister jij?

Naar wie luister jij?

Doe vooral “normaal” en doe wat er van je verwacht wordt. Steek je hoofd vooral niet boven het maaiveld uit. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Wat heb jij allemaal te horen gekregen waardoor je je bent gaan aanpassen?

Vrijheid

Vrijheid is een groot goed. We staan er op 5 mei altijd bij stil. Maar in hoeverre voel jij je écht vrij om te doen wat je hart je ingeeft?

In hoeverre voel jij je helemaal vrij om – los van de verwachtingen van anderen – je pad te volgen. Jouw waarheid naar buiten te brengen?

In de film Finding Joe wordt zo mooi getoond wat het je brengt als je naar je hart luistert. Ja en dat kan enorm spannend zijn. Als jouw hart een heel ander pad voor ogen heeft dan je omgeving van jouw verwacht. En wat is dan jouw pad? Wat is jouw doel?

Er wordt bij je aan de deur geklopt

Gelukkig is er volop ondersteuning aanwezig vanuit andere dimensies,  om dit pad voor je te laten ontvouwen. Als je erover gaat nadenken beperk je het al weer. Het Goddelijke Zelf nokt steeds bij je aan de deur en de mate waarin jij daarnaar luistert, bepaalt de intensiteit ervan. Hoe hard moet het bij je aan de deur kloppen om de boodschap te horen en je gaat luisteren? Het is aan jou!

Als je je opent voor de boodschappen van het Goddelijke Zelf en je daaraan durft over te geven kun je de ware vrijheid ontdekken. Dan is er stilte, rust en overgave in jezelf. Dan zie je het grotere plaatje waarom iets gebeurt. Dan kom je uit bij jouw waarheid, bij jouw doel. Doel wat geen doel is in de zin van iets bereiken. Veel meer een staat van zijn wat jij tot expressie brengt in de wereld.

Groepsconditionering

Interessant in deze tijd! Wat is jouw waarheid en waar volg je de groepsconditioneringen? Verderop in dit Voedsel een filmpje van Mindf*ck over hoe snel we gewoontes aannemen, zonder te luisteren naar wat we zelf willen. Leg dat gegeven eens op het feit hoe je je nu verhoudt tot de wereld.

Hoe kun je luisteren?

En luisteren naar jeZelf vraagt tijd nemen voor jeZelf. Elke dag weer. Begin gewoon met een paar minuten stil te zitten en luister! Als je kiest voor geleide meditaties kun je dat als gemakkelijker ervaren omdat je mind dan rustiger wordt. Speel ermee en ook hier, zoek jouw manier om te luisteren.

Klopt het Goddelijke Zelf al en wordt het je niet duidelijk? Ik begeleid je graag met het luisteren ernaar. Hier kun je een afspraak in mijn agenda maken.

Fijne dag en tot morgen

Harte groet

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies