/
Niets staat vast

Niets staat vast

Voel je de energie van dat nieuwe al? Het heeft nog geen vorm en toch is het er al als energie. Ik word er zelf erg blij van als ik erop in tune en tegelijk kan het me ook ongeduldig maken. Ja, dat ken ik van mezelf, dan ongeduldige. Het kan me niet snel genoeg gaan. Kom maar op, ik ben er klaar voor, hoe de vorm ook zal zijn. Ik laat me verrassen.

Niets staat vast

Om dat elke keer weer te realiseren. Dat het allemaal mogelijke toekomstige gebeurtenissen zijn. De energie is voortdurend in beweging. Jij bent energie en bent voortdurend in beweging. Om je dan te openen voor al die mogelijkheden die zich kunnen ontplooien. Het kan links om of rechtsom of misschien wel rechtdoor. Om alle mogelijkheden open te houden zodat het in de meest mooie vorm naar je toe kan komen. Zonder iets vast te zetten.

Ook de situatie in de wereld staat niet vast! Je blijven verwonderen over de stroming van de energie en hoe die zich tot uitdrukking brengt. Dat hogere gaan zien.

Twijfelen

Dat kan ook twijfels aan het licht brengen. Twijfelen is iets van de persoonlijkheid. De mind begint te tetteren wat je wel zou moeten doen of juist niet. Waar je rekening mee moet houden, dat het geen zekerheid geeft, dat het niet hoort of mag of dat je er nog niet klaar voor bent. Wie bepaalt dat? Plug je in op het Goddelijke Zelf dan is het zo klaar als een klontje. Dat kom je bij vreugde, vrede, stilte en weten wat je te doen hebt. Of zoals een cliënte deze week zei: “ik moet gewoon beginnen”.

Gewoon beginnen

Exact. Doe gewoon wat je nu te doen hebt. Waar word je blij van? Wat je nu start is niet iets statisch. Morgen is het alweer anders. Je volgt de stroom van het leven en die staat niet vast. Je laat je verrassen, elke keer weer. Over ontmoetingen met mensen, over situaties die op je pad komen. Over die baan die je aangeboden wordt. Je leert steeds meer te zien dat niets voor niets gebeurd.

Je leeft vanuit je verleden

Het grootste deel van ons leven, leven we vanuit onze ervaringen vanuit het verleden. Daarmee creëer je ook een toekomst gebaseerd op je ervaringen uit het verleden. Je creëert dus steeds hetzelfde. Wil je dat nieuwe toelaten, die oneindige mogelijkheden, dat vrije, dat blije, dan vraagt dat om je verleden los te laten.

In de kracht van herhaling afgelopen week ging het over “schuld en schaamte”. Het zijn emoties gebaseerd op herinneringen uit het verleden. Als je die loslaat komt er ruimte en kun je nieuwe ervaringen in je leven creëren die op andere energieën gestoeld zijn. Denk aan verbinding, creativiteit, jezelf laten zien, vrijheid.

Het loslaten van oude patronen en concepten. Het loslaten van de plaatjes, de verhalen, de emoties zodat je dat nieuwe volop de kans geeft, om op een grandioze manier, in je leven te komen.

Het nieuwe creëren

Waar start jij vandaag mee wat nieuw voor je is? Je kunt elke ochtend met deze vraag wakker worden. Je plugt in op de energie en voel maar ….

Fijne week!

Harte groet,

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies