/
Opstanding

Opstanding

Als je dit Voedsel ontvangt, zit ik midden in de retraite “Sterven is opnieuw geboren worden”. Niet voor niets juist met Pasen georganiseerd.

Pasen: het feest van de opstanding, van het nieuwe geboren worden.  Jezus toonde zich in zijn lichtlichaam aan zijn volgelingen.

Opstanding

Voor mij is opstanding in deze tijd, in je ware kracht gaan staan. Om dát te laten sterven wat niet langer bij je past. Dat wat je dacht dat je was maar niet bent. Aangepraat gedrag, oude patronen, overtuigingen, vastgevroren emoties en wat jou verder beperkt om het Christusbewustzijn op aarde uit te dragen. Misschien heb je weerstand tegen het woord Christusbewustzijn. Geef er je eigen naam dan aan. Het gaat “gewoon” over onvoorwaardelijke liefde.

Als alle ruis wegvalt

Jouw ware kracht is Liefde en zoals mijn vriendin van de week zo mooi zei: “als alle ruis wegvalt is er alleen maar liefde”. Kun je voorstellen hoe de wereld er dan uit zal zien!

In dat sterven en opnieuw geboren worden, in die opstanding, laat je als het ware je oude slangenhuid afglijden en neem je je stralende lichtlichaam weer aan. Een stralendheid en liefdeskracht die zo woest aantrekkelijk is, dat het een hele nieuwe werkelijkheid creëert. Een kracht waarmee je andere mensen aantikt en zij op hun beurt weer anderen. En zo ontstaat er een web van liefde over de hele aarde.

Een liefdesweb dat inderdaad verder gaat dan de dood. Een werkelijkheid die eeuwig leven en oneindige liefde inhoudt. Vanuit deze werkelijkheid krijg je een hele andere kijk op het leven en zullen je acties ook anders zijn.

Dood is niet dood

Dat gaat over bewustzijn. Voelen, weten, ervaren dat dood niet dood is. Dat jij een oneindig wezen bent dat nooit ophoudt te bestaan. Ook dat je/de evolutie nooit stopt. Energie voortdurend in beweging en telkens veranderend van vorm. Voortdurend uitdijend bewustzijn. Met mijn gedachten kom ik daar niet bij, want die heeft bij dat oneindige een plaatje en dat is het niet.

Laat jeZelf zien

Kortom de opstanding van Pasen, nodigt je uit om jeZelf te laten zien. Je ware Zelf via jou aan de wereld te tonen. Jij bent uniek, je hebt de wereld veel meer te bieden dan je misschien denkt. Laat dat mooie liefdevolle wezen dat jij bent met Pasen maar op gaan staan! De wereld heeft je nodig. Je hobbelt hier tenslotte niet voor niets juist nú rond 😊.

Ik wens je een Zalig Pasen

Harte groet,

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies