/
/
/
AnnaMaria

AnnaMaria

Het was voor mij de eerste stilteretraite ever. Bij de start voelde ik een bepaalde spanning van: “ga ik geen zware dingen tegenkomen”. Ik bleek niet de enige te zijn die het spannend vond.

Ik kan je zeggen: Het was een geweldig ervaring. Soms fysiek zwaar door het stilzitten; wanneer je echter op je ademhaling blijft focussen gaan de pijntjes jeuk of – wat er ook voorbijkomt -, weg als sneeuw voor de zon. Dit is op zich al een aparte ervaring.

De begeleidende meditaties ’s morgenvroeg vond ik echt heerlijk. De ene keer kwamen er veel en de andere keer minder emoties los en dat lucht echt op. Je begint de dag hierna echt als een nieuwe dag.

Marion voelt haarfijn aan wanneer iemand een persoonlijke coaching sessie nodig heeft en daar wordt tijd voor vrijgemaakt wanneer je dat zelf ook wilt. In de avond hadden we een gezamenlijke bijeenkomst waar je, als je dat wilde, je eigen bevindingen kon vertellen. Dat is erg fijn omdat je soms herkenning hoort en voelt.

Het energieveld wat we gezamenlijk hebben neergezet was heel fijn; een echt liefdesveld waar je je veilig in voelt en dat is erg belangrijk vind ik.

Wat ik zeker ook wil noemen is dat het eten dat echt met liefde is bereid en dat proef je. Heerlijk!

Na de retraite voel ik me lichter, heb meer energie en ben vrolijker. Ik ga zeker door met thuis mediteren, al is het 1 x in de week. Op deze manier kan ik de in gang gezette vooruitgang blijven doorzetten.

Met een team van vier mensen wordt een geweldige stilteretraite neergezet in een geweldige omgeving. Het zal zeker niet mijn laatste retraite zijn.

AnnaMaria – Orvelte, augustus 2019

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies