/
/
/
Anoniem

Anoniem

De natuurschoon van IJsland is voor mij indrukwekkend en overweldigend… een rauwe schoonheid, pure natuur en schitterend water…

Emotioneel heb ik het als een zware week ervaren. De afgelopen dagen heb ik er naar gekeken wat mensen in de groep voor me betekende. Wat werd er me gespiegeld?

Wat me ook is bijgebleven is wat jij noemde ‘transparantie’. Tijdens die stormachtige wandeling toen ik aarzelde of ik verder wilde, zei je tegen me, ‘maak je transparant’. Dit vroeg om een innerlijke vertaling voordat ik er iets mee kon, hoe doe ik dat…. en voor mij was dat via onvoorwaardelijke aanwezigheid in mezelf. Geen ego. Totale aanvaarding van wat is.

Wat wel opmerkelijk is, is dat ik maandag gelijk werd ‘getest’ in een contact met een vriendin. Blijkbaar had ik iets gezegd wat totaal verkeerd was binnengekomen en ze reageerde zeer heftig…..ik werd stil en rustig en bleef kalm. En ik ging niet met mee in een woordenspel. Samen konden we er later om lachen. Dat was zo bevrijdend en een totale nieuwe ervaring voor mij. Dus ja, er heeft zich wel degelijk iets getransformeerd tijdens de reis.

Licht.. heel veel licht heb ik er ervaren! Ik was wat teleurgesteld in mijn foto’s… dat licht kan ik er niet op zien…. innerlijk zie ik het nog wel. Ook het aspect van zelf-liefde werkt nog in mij door. Dit werd mij duidelijk na ons laatste gesprek, waarin ik naar een weg zocht, niet wetende hoe met de overdaad van mentale energie van andere mensen om te gaan.

Marion, veel dankbaarheid voel ik naar jou toe. Dank je voor je professionele en gerichte begeleiding. Je was “to the point”. Dank dat we even samen op pad mochten zijn.

Juni 2015

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies