/
/
/
Anoniem

Anoniem

Mijn ervaring van deze reis op IJsland is dat ik door de natuur, de stilte en puurheid zelf langzaam in een verstilling kom, mede door de meditaties op de stille en bijzondere plekken.

Ik kom bij diepere lagen in me zelf, word stiller en er komt ruimte. Gevoelens van pijn, verdriet, maar ook blijdschap komen naar boven. Door hulp van Marion en de groep lukt het mij beter om contact met binnen te maken, zicht te krijgen en te werken aan het helen.

Het brengt mij ruimte, zachtheid en vertrouwen. IJsland zacht mijn ziel, opent mij voor de puurheid, schoonheid en brengt mij troost.

Het was heel prettig om de dag te beginnen met lichaamswerk, buiten in de natuur. Met deze kleine groep was het (soms) intensief werken, voelde me betrokken en opgenomen.

Wat de reis me heeft gebracht buiten de warme bewegende aarde, de kracht van de watervallen en Geysir is dat dit alles me weer dichter brengt bij wie ik ben, deel uit makend van een groter geheel. Wens me het pad te volgen met hulp van de bron (wat dat ook moge zijn) in liefde en mededogen.

Surfend op internet naar een leuke, mooie reis voor mezelf met mezelf samen met de wens een keer naar IJsland te gaan kwam ik terecht op de site van Marion.
Haar reisbeschrijving sprak me onwijs aan en bleek helemaal te voldoen. Want wat een mooie reis!
We kregen het grote kado van prachtig weer, met natuurlijk een bui of 2 maar zelfs die pasten bij de plek waar we waren.

Juni 2013

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies