/
/
/
Anoniem

Anoniem

Vandaag gaan we naar de walvissen. Spannend. Ik merk dat mijn keel en mijn nek gespannen aanvoelen. Eenmaal op de boot voel ik de aanwezigheid van deze liefdevolle wezens.

Het duurt even voor we er een zien maar ik kan alleen maar huilen. Er gebeurt veel in mijn lichaam. Mijn klachten verdwijnen helemaal en ik wordt overspoeld door liefde!

Jeetje wat zijn deze dieren krachtig en liefdevol geweldig! We krijgen ook nog dolfijnen te zien ze springen en spelen wat een vrijheid!

Op de terugweg kijk in naar de golven in de zee. Ik zie – en later blijkt ik niet alleen – bouwwerken met iedere golf mee omhoog komen. Ik voel dat dit de bouwwerken van Atlantis zijn en dat er veel piramiden in de oceaan liggen die contact maken met het universum.

De volgende dag lopen we in Reykjavik door een prachtige beeldentuin en sta ik voor de koning van Atlantis met een piramide op zijn hoofd!

Ik ben dankbaar voor deze mooie reis met Marion en nog meer lieve mensen.

Een reis waar ik zo mooi contact heb kunnen maken met mezelf en delen van mezelf waarvan ik niet wist dat deze zo in mij aanwezig zijn!

Juni 2014

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies