/
/
/
Karien Fabius

Karien Fabius

IJsland vanuit de stroom

Terwijl Marion de reis in grote lijnen heeft uitgezet en voorbereid, valt bij de vertraging van het vliegtuig meteen haar rust op. “De reis is begonnen dames, in de vertraging!”

In de dagen erna bewegen we ons met de stroom mee, letterlijk als er een waterval dichtbij te zien is. Moeder natuur laat stroming in al haar glorie zien en horen. De waterstroom, veel druppels gezamenlijk, golven van boven naar beneden. Soms spat het op bij een rots om vervolgens weer verder te stromen. Ik voel me geraakt door de natuur. Marion en de groep geven me alle ruimte om te voelen wat gevoeld wil worden. Ik keer naar binnen en kan met vernieuwde energie en inzichten verder op reis.

De weidsheid van het land is ver reikend. De dieren die we onderweg tegen komen spiegelen soms ons gedrag. “Mijn” paard dat met zijn hoef staat te trappelen om te gaan, wacht het toch rustig voordat alle paarden zijn opgezadeld, en loopt daarna energiek zijn weg. Ik geniet volop, midden in de natuur op een IJslands paard. Hij eet soms wat onderweg om daarna de weg weer te vervolgen. De natuur voedt hem en mij. Soms stuur ik iets bij, vooral volg ik zijn bewegingen. In de stroom!

Wanneer Marion een nieuw gebied heeft ontdekt, beleven we nieuwe ervaringen. Soms heel diep, dan weer borrelend aan de oppervlakte. Bijvoorbeeld tijdens een bad in een natuurlijke warm waterbron. Met de klanken van het water en gezang.

Of op een avond wanneer we met zijn allen een walvis horen, niet kunnen zien. Zijn ademhaling en het geluid van een jong, het voelt magisch!

De natuur samen beleven vanuit het bewustzijn van energie maakt de reis met Marion zo bijzonder. Hoge energie en dichtbij de grond.

Praktisch georganiseerd met alle ruimte voor wat zich aan dient.

Ik ben blij dat ik de stroom van mijn verlangen heb gevolgd en dankbaar dat Marion de reis rustig, liefdevol, handig (ze is een ervaren rijdster!), soepel, met humor en oprecht heeft begeleid.

De bonus van deze reis met Marion door IJsland is dat ik blijer ben geworden met mezelf.

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies