/
/
/
Nicolette

Nicolette

Mijn naam is Nicolette en ik wil jullie graag meenemen in mijn ervaring in het wandelen van de Walk of Wisdom die ik van 3 tot en met 9 mei 2023 heb mogen wandelen.
Samen met Marion heb ik onvergetelijke dagen mogen ervaren. Geen idee wat mij te wachten stond en waar ik Marion verder ook niet echt kende, ben ik met heel veel nieuwsgierigheid dit avontuur aangegaan.

Tijdens de Walk of Wisdom is er zoveel in mij aangeraakt. Door het wandelen kom je echt in een diepere laag in jezelf. Het is heel fijn om te ervaren dat je, door het aangaan van bepaalde thema’s, vrij gezet kan worden, ruimte ervaart in je gehele lichaam en uiteindelijk “leeg” bent in je hoofd.
Van mijn kant uit vond ik het wel essentieel om eerlijk en open te communiceren met Marion.

Mij openstellen voor haar was geen moeite aangezien Marion haarfijn aanvoelt wat er nodig is maar nooit ongevraagd in zal breken op jouw energie. Door een prettig ritme te vinden in de wandelingen heb ik niet doorgehad dat we per dag meer dan 20 kilometer liepen. Iedere dag om 07.30 uur begonnen we de dag met yoga, ons lichaam rustig laten opstarten, dan stond er om 08.30 uur een heerlijk ontbijt voor ons klaar en om 09.30 uur reden we naar ons volgende nieuwe vertrekpunt op de route. Rond 10.00 uur begonnen we dan aan een nieuwe wandeling met andere uitdagingen die zich onderweg voordeden. Energie van de leylijnen voelen in een kapel of kerk tot de angst ervaren die ik als baby heb gevoeld toen mijn moeder mij moest afstaan voor adoptie. Het kwam allemaal aan bod en een transformatieproces was volledig in gang gezet. Er was geen weg terug. Tranen, vreugde, lachen, verdriet, gesprekken, meditatie, yoga maar bovenal liefdevolle begeleiding van Marion.

Deze ervaring neem ik mee de toekomst in. De oefeningen die ik geleerd heb, de gesprekken die we gevoerd hebben, de natuur zo mooi om mij heen gehad dat het soms voelde dat ik echt één was met de bomen en de dieren en ervaren dat mijn lichaam meer dan 20 kilometer per dag, 6 dagen achter elkaar kan wandelen. Bijzonder.

Op de laatste dag van de Walk of Wisdom vraag ik tijdens het wandelen aan Marion of we even kunnen “connecten”. “Tuurlijk” is het antwoord. We lopen hand in hand een stukje en voelen de energie regelrecht binnenkomen in ons lichaam. Op dat moment realiseer ik mij wat er is losgemaakt in mijn diepere zelf en daar ben ik onwijs dankbaar voor.

9 mei 2017 werd ik gediagnosticeerd met Non Hodgkin (vorm van Lymfeklierkanker) en
9 mei 2023 rond ik de Walk of Wisdom af en ben ik zo blij en dankbaar dat ik mag leven en mijn licht mag laten schijnen.

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies