/
/
/
Nina Barhorst

Nina Barhorst

Awakening your Light Body

Het is teveel, te mooi, te ingrijpend. Hoe moet je daar over schrijven?  Zes keer twee hele dagen ondergedompeld te worden in een zee van subtiele energieën, daarop te leren drijven en tot verdieping te komen in het veld van licht en liefde. Hoe beschrijf je een proces dat een cadeau blijkt te zijn dat steeds opnieuw kan worden uitgepakt omdat het onderweg steeds groter wordt, glanzender. Een proces waarvan de effecten enorm zijn.

Er zijn mij veel dingen duidelijk geworden, maar  één ervan is niet te negeren : JE MOET HET DOEN. Er over lezen is niet de weg waarlangs de buit kan worden binnengehaald. Er is resonantie nodig, resonantie die ingrijpende transformaties bewerkstelligt. Dat vraagt aanwezigheid, open staan , op bewust niveau contact maken met je ziel, je laten drijven op de subtiele energieën. Je doet niets, je werkt niet, trekt noch duwt. Je laat je drijven.

Marion is een kei in het “uitlokken” van resonantie. Er is geen ontkomen aan. Het is stil in mij. Het wonder vindt plaats voorbij woorden, voorbij beelden, voorbij oude ideeën en gewoontes. Het speelt zich af op een nieuw level, in een andere dimensie en toch ook weer hier.

Nina Barhorst – juni 2020

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies