/
/
/
Yvonne Klaver

Yvonne Klaver

Terugkijkend op deze cursus  ben ik heel erg blij dat ik de cursus in zijn totaliteit heb gevolgd. De meditaties van ieder blok vulde elkaar weer aan en het gevoel is daardoor dieper, intenser en een geheel. Het heeft mij veel gebracht wat ik toen nog niet had durven hopen.

Ik werd geconfronteerd met mijn faalangst. Doe ik het wel goed? Ik voel niks? Wat moet ik voelen?  Ik deed te goed mijn best terwijl ik het veel meer mocht laten gebeuren, de controle loslaten, de energie laten stromen, observeren.  Nu mediteer ik dagelijks en voel mij anders, rustiger, opgeruimder in het hoofd, opgewekter, energieker en lichter.

Ik ben me bewust geworden van vaste patronen, de manier van hoe ik reageer op anderen, overtuigingen, de invloed van de gedachten op hoe ik handel en mij gedraag. Ik voel steeds duidelijker wanneer ik in de stroom zit en wanneer niet.

Ik werd/wordt mij  meer bewust van wie ik werkelijk diep van binnen ben met al mijn behoeften , wensen en  verlangens. Ik ben nu liefdevoller voor mijzelf en anderen om mij heen. Dit heeft ook zijn weerslag op de ander.

Het mooiste wat ik heb ervaren is dat ik mijn verlangen heb durven uitspreken! Dat wat ik werkelijk wil. Ik creëer het en het komt naar mij toe. Negatieve, sombere en probleem gedachten voelen niet meer goed. Ik voel en denk vanuit een hoger bewustzijn  en dat  geeft zoveel  kracht , vertrouwen en blijdschap en heel veel energie.

Yvonne Klaver – juni 2020

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies