/
/
Retraite: Licht maakt lichter – 21 t/m 24 mei 2023

Retraite: Licht maakt lichter – 21 t/m 24 mei 2023

Lichter leven

Hoe zou het voor je zijn om de lichtheid van het leven te ervaren? Als we niet bewust zijn, maken we het leven zo zwaar, ingewikkeld en moeilijk. De ware natuur van het leven is licht.

Je ware aard tot uitdrukking brengen

Tijdens deze retreat nemen we je mee in de energie van lichtheid. Dat kun je op twee manier interpreteren. Lichtheid in de zin van licht van gewicht en lichtheid in de zin van lichtschijnsel. Beide aspecten komen deze dagen aan de orde. Bewustworden van wat je uitstraalt en wat je daarmee aantrekt. Hoe meer je ervaring is, dat jij licht bént, hoe meer je uitstraalt, hoe meer je de lichtheid van jeZelf en de wereld kunt ervaren. Licht creëert licht!

Het leven vieren

Humor, lachen, vrij zijn, dansen, verbinden, genieten. Alles wat het leven zo mooi kan maken. Deze dagen word je uitgenodigd dat weer helemaal tot je te nemen. Om het leven te vieren, in al zijn glorie, in al zijn licht.

Deelnemen als je “er voor wilt gaan”

Gaat je hart sneller kloppen van al die lichtheid? Dat ben je van harte welkom om mee te doen aan deze retraite. Die wordt gehouden van 21 mei (20.00 uur) tot en met 24 mei 2023 (16.00 uur). 

Praktische informatie:

De dagen vullen zich met meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, klank, dans, energetisch werk en vraag- en antwoordsessies. Gedurende deze dagen zullen we ook momenten in stilte zijn. Denk aan stiltemeditaties, stilte wandelingen of tijdens de lunch of diner. Coaching en energetisch “werk” vindt plaats in de groep, zodat iedereen kan mee resoneren met dat wat aangetikt wordt.

Yoga

Sophie Mannes begeleidt je deze dagen met de yoga en ademhalingsoefeningen. Niet door een rijtje houdingen af te werken, maar door hele rustige oefeningen, gericht op je bindweefsel, die de vloeibaarheid en elasticiteit in je lichaam stimuleren. Bindweefsel is een aaneengesloten netwerk in ons hele lichaam. Het verbindt en ondersteunt alle organen, gewrichten en spieren. Het heeft een bewustzijn op zich.

Je kunt gebruik maken van 2 speciale bindweefsel ballen.
Deze worden ingezet in de yoga houdingen waardoor je op een diep niveau loslaat. Verkleefde weefsels worden soepeler, opener en de verbinding wordt weer geactiveerd. In dat loslaten ga je merken dat er méér ruimte ontstaat voor (jouw) licht. Het licht kan moeilijker bij je binnenkomen als er stagnatie is in het lichaam.
Je ademhaling EN de fascia ballen creëren ruimte in je lichaam. Ruimte in het bindweefsel. Het is fascinerend om de eenvoud en de uitwerking hiervan te ervaren door je hele lichaam.

Je maakt nieuwe dingen open in jezelf, je ontwikkelt nieuwe energie, nieuw licht!

Locatie

De retraite wordt gehouden in het centrum Athanor in Lochem. Een unieke plek. Naast de grote meditatie zaal zijn er buiten allerlei mogelijkheden om helemaal bij jezelf te komen. Het centrum bevindt zich op 3 ha buiten terrein. Vertoef in de steencirkel, in de boomgaard of op andere stille plekken om helemaal bij jezelf te komen. Op 4 minuten lopen zit je in het bos. De omgeving nodigt je uit om helemaal samen te vallen met de natuur. Om je energie vloeibaar te laten worden.

Kortom mogelijkheden genoeg om naast de meditaties jezelf heerlijk te verwennen en jouw potentieel van lichtheid te ontdekken.

Zie centrum Anthanor

Slaapplekken

Je slaapt op een één of tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en toilet op de kamer. Er zijn een beperkt aantal éénpersoonskamers beschikbaar. Bij aankomst is je bed opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar.

Als je mij nog niet kent, maakt een persoonlijk gesprek onderdeel uit van de aanmeldingsprocedure. Voor zowel jou, als voor mij is het fijn om te weten of dit wérkelijk de stap is die je wilt zetten.

Jouw investering

De prijs voor deze retraite is 545 euro. Wil je gebruikmaken van een éénpersoonskamer dan betaal je 65 euro extra. Daarnaast wordt er 7,50 euro aan je in rekening gebracht voor de bijdrage aan de stichting garantiefonds reisgelden GGTO.

Wettelijk ben ik verplicht om aangesloten te zijn bij een Garantiefonds Reisgelden. Ik ben aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Dit fonds staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien ik failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens het verblijf op locatie.  Met de 7,50 euro wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Deze retraite valt onder de zogenaamde pakketreizen. Als je een annuleringsverzekering afsluit, dan kun je de reissom terugkrijgen als je door – voor de verzekering geldende redenen – niet deel kunt nemen.

De annuleringsregeling is als volgt:

a. tot en met 60 dagen vóór de dag van vertrek: 25% van de reissom;
b. vanaf 59 dagen tot en met 22 dagen vóór de dag van vertrek: 50% van de reissom;
c. vanaf 21 dagen tot en met 7 dagen vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom;
d. vanaf 6 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.

Op deze retraite zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing.

Ervaringen van mensen die je voor gingen kun je hier lezen.

Doe je mee? Meld je dan nu aan.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies