/
/
Vakantiecursus Dordogne – “Je licht laten stralen” 31 augustus tot en met 7 september 2024

Vakantiecursus Dordogne – “Je licht laten stralen” 31 augustus tot en met 7 september 2024

In het zonovergoten Frankrijk, nodigen Sophie en ik, je graag uit voor de vakantiecursus ‘Je licht laten stralen’.

Je licht laten stralen

Deze tijd worden we echt uitgenodigd om in onze kracht te gaan staan. Veel mensen houden hun energie nog (te) klein. Door ons licht te laten stralen en te delen, creëren we samen die nieuwe wereld waar vrede mogelijk is.

Jouw licht is zo intens dat het te groot is om het alleen voor jezelf te houden. Het gaat over samen, over elkaars energie versterken, elkaar bekrachtigen, de vrede en de vreugde samen beleven.

Hoe zou het voor je zijn om een week lang met mensen samen te komen die dezelfde focus hebben? Een waar feest en dat gaan we er van maken! Geen holadiee maar die intense verbinding van stralend licht.

Toelaten

In deze retraite nodigen we je uit je bewustzijn te verruimen. Zodanig dat je de kracht van je eigen licht en het veld waar jouw licht deel van uitmaakt, kunt gaan ervaren.  Bewustzijn is niet je denken. Het is je beleving, je ervaring. Ervaren dat er niets krachtiger is dan jouw licht en dat helemaal gaan toelaten.

Bewustwording

Dan kun je je bewust worden van wat er gebeurt als jij met jouw licht ergens binnenstapt. Wat jouw bijdrage is aan het welzijn van jezelf en de ander. Jouw licht brengt vrede en innerlijke rust. En vandaaruit samen het leven vieren.

Humor, lachen, vrij zijn, dansen, verbinden, genieten. Alles wat het leven zo mooi kan maken. Deze dagen krijg je alle kans om daarvan te genieten.  Om het leven te vieren, in al zijn glorie, in al zijn licht.

Deelnemen als je “er voor wilt gaan”

Gaat je hart hier sneller van kloppen?

 

Je bent van harte welkom om mee te doen aan deze vakantiecursus. (De link om je aan te melden vind je onder aan deze pagina).

 

Ultieme vakantieplek

We verblijven op Domaine du Sablou, een gastvrij landgoed in het hart van de Dordogne, met zwembad en 85 hectare bos.

Sablou biedt ’n bijzondere sfeer met haar kapel, 13e eeuwse toren en eeuwenoude bomen. Mystiek, authentiek…een beleving die telt. Dat voel je!

Gedurende deze week staat de ochtend in het teken van yoga, gericht op lichaamsbewustzijn, krachtige meditatie en bekrachtigend en integrerend energetisch werk. De middag en avond zijn vrij in te vullen, b.v aan het zwembad met een mooi boek, wandelen in de omgeving, je lekker laten masseren of een bezoek aan de gezellige plaats Montignac.

Vooral GENIETEN

Praktische informatie

Reisduur en -data

De retreat duurt een week van zaterdag 31 augustus 2024 (namiddag) tot en met zaterdag 7 september 2024 (vertrek na het ontbijt).

Reisdocumenten

Voor reizen naar Frankrijk is een geldig paspoort of identiteitsbewijs vereist. Check de geldigheidsduur van je reisdocument. Een visum is niet nodig.

Vervoer

De afstand van Utrecht naar Sablou is 985 km. Je verzorgt je eigen vervoer. Je kunt aangeven dat je wilt poolen. Wij brengen de deelnemers dan met elkaar in contact. Je kunt vliegen op Bergerac. Je dient dan zelf vervoer te regelen van de luchthaven naar het retraite centrum Sablou. Dat is ongeveer 1,5 uur rijden.

Accommodaties

Er zijn drie overnachtingsmogelijkheden met douche en toilet op de gang.

 1. In een tweepersoons slaapkamer, inclusief opgemaakt bed
 2. In een éénpersoons slaapkamer, inclusief opgemaakt bed
 3. In een eigen meegebrachte tent of camper

Eten

In het retraitecentrum verblijven we op basis van volpension. Er wordt voor ons vegetarisch gekookt. Als je dieetwensen hebt hoor ik dat graag van je. De kok rekent voor mensen met dieetwensen een surplus van 30 euro.

Doorgang

Er kunnen maximaal 18 deelnemers mee doen aan deze zonnige vakantiecursusweek. Kies je om te vliegen, wacht dan met het boeken van je ticket totdat je van mij doorgekregen hebt dat deze yoga- en meditatiereis definitief doorgaat.

Investering

Jouw investering in jezelf, door jezelf deze vakantie te gunnen, bedraagt:

Bij verblijf op een 1-persoonskamer: 1468 euro

Bij verblijf op een 2-persoonskamer: 1400 euro

Bij verblijf in je tent of camper/caravan: 1310 euro.

Je betaalt binnen 14 dagen na het invullen van het boekingsformulier, een bedrag ter grootte van 20% van de reissom. Het restantbedrag dient uiterlijk op 20 juli 2024 te zijn overgemaakt.

In deze prijs is inbegrepen:

 • 7 overnachtingen op een één- of tweepersoonskamer, inclusief lakens of overnachting in je eigen tent of camper (eigen lakens meebrengen)
 • Gedurende de gehele week koffie, thee, water en fruit, vers van de boom
 • Yoga-, meditatie- en energetische begeleiding, gericht om jouw licht te laten stralen.
 • Gebruik van buiten zwembad
 • Schoonmaakkosten
 • Toeristenbelasting

Niet inbegrepen is:

 • Vervoer naar en van Domaine du Sablou
 • Aan de stichting “Vrienden van Sablou” betaal je rechtstreeks een bedrag van 200 euro voor de bijdrage aan de huishoudpot, de maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en de bereiding van de maaltijden. Heb je een dieetwens, dan is dat bedrag 230 euro.
 • Reisverzekering en annuleringsverzekering. De reisverzekering is verplicht. Deze verzekering dient te voorzien in bijstand, met inbegrip van repatriëring, bij ongeval, ziekte of overlijden.
 • Kosten van persoonlijke aard zoals souvenirs, snacks
 • Een massage – 70 euro voor 1 uur. (Graag van te voren laten weten als je daar gebruik van wilt maken)
 • Handdoeken kunnen worden gehuurd voor 10 euro
 • Een bijdrage van 9,00 euro aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden GGTO
 • Een bijdrage van 2,50 aan het Calamiteitenfonds

Op deze reis zijn van toepassing:

De regeling houdt onder meer in dat je te allen tijde, tegen onderstaande vergoeding, vóór het begin van de reis, deze kunt beëindigen. De te betalen vergoeding bedraagt:

 1. tot en met 60 dagen vóór de dag van vertrek: 25% van de reissom;
 2. vanaf 59 dagen tot en met 22 dagen vóór de dag van vertrek: 50% van de reissom;
 3. vanaf 21 dagen tot en met 14 dagen vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom;
 4. vanaf 13 dagen voor vertrek: 100% van de reissom

Als je een annuleringsverzekering afsluit, dan kun je de reissom terugkrijgen als je door – voor de verzekering geldende redenen – niet deel kunt nemen.

 • De garantie van de stichting Garantiefonds Reisgelden GGTO
 • de garantie van het Calamiteitenfonds.

De garantie van de GGTO houdt in dat dit fonds garant staat dat je het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien Het Licht failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens het verblijf op locatie. Bovendien garandeert dit fonds tijdens het verblijf je terugreis indien Het Licht, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door Het Licht wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 9,00 per reiziger in rekening gebracht aan de reiziger. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat:

 • Je een (deel van) de reissom terugkrijgt indien Het Licht de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan uitvoeren;
 • Je de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien Het Licht als gevolg van een calamiteit de reis moet aanpassen of indien Het Licht je vervroegd moet repatriëren.

Onder “calamiteit” wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Aanmelding

Gaat je hart nu sneller kloppen? Je bent van harte welkom om mee te gaan. Je kunt je hier aanmelden.

Met je inschrijving ga je een betalingsverplichting aan.

Heb je nog vragen? Die beantwoord ik  graag. Mail naar marion@het-licht.net of bel naar 0610838062.

“Het Licht” Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

Zevenhuizerlaan 6

1851 MV  HEILOO

www.het-licht.net

marion@het-licht.net

06-10838062

Aangesloten bij de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties (VVKR), Stichting Garantiefonds GGTO en het Calalamiteitenfonds

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies