/
Ruis op de lijn

Ruis op de lijn

Net als op je telefoonverbinding kun je ruis op je lijn ervaren met je ware Zelf.

Mikkie komt bij me en vertelt me dat ze zo’n chaotisch hoofd heeft. Het vliegt van de ene kant naar de andere kant. Het gevolg is dat ik ook heen en weer vlieg in wat ik doe. Alsof er geen focus is. Dat maakt me intens moe. Mikkie ontdekt in ons gesprek ook dat ze zich met dingen bezig houdt, die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Verspilling van tijd. Afleidingen van dat wat ze werkelijk wil neerzetten hier op aarde

Ruis op de lijn

In je verbinding met je ware Zelf is het rustig, is het vredig, is er focus. Je weet exact wanneer je wat hebt te doen en je voelt je gedragen door dat hogere om dat ook neer te zetten. Je krijgt de juiste mensen op je pad en de juiste mogelijkheden voorgeschoteld. Wat “juist”dan ook mag zijn. Dat geeft een gevoel van vreugde voor jouw bestaan op aarde.

Als er ruis is op de lijn zijn er zaken – net als bij Mikkie – die je weghouden van dat. Ik hoef je niet te vertellen dat het in de maatschappij waarin we leven, het heel gemakkelijk is om ruis op de lijn te ervaren. Zelf merkte ik zo weer, wat een invloed mijn telefoon en pc, op mijn verbinding heeft. Hoe snel ik daardoor afgeleid wordt. Ik merk ook, dat in de verbinding met mijn ware Zelf én mijn bewustzijn op de telefoon en pc, ik steeds minder of minder snel of minder uitgebreid reageer.

Angst om iets te missen

Misschien ben je wel bang om iets te missen. En hou je alle apps en nieuwssites steeds in de gaten. Waarschijnlijk herken je dat dan ook in je gewone leven. Overal bij willen zijn, onder het motto, het is allemaal zo leuk. Is dat wel zo of ben je gewoon bang om iets te missen? Dat kan ook een afleiding zijn van in contact zijn met je ware Zelf.

Juist in – een stapje terug doen -, in het naar binnen keren, kun je dat oneindige Jij ontdekken. Dat vele grotere dat je bent en al die mogelijkheden die er voor je zijn. In het doordraven worden we daar van afgeleid. Hebben we meer de ervaring van afgescheidenheid en tekort. Moeten we rennen om alles “binnen te halen”.

Was het daarom misschien dat tijdens de coronatijd zoveel mensen zeiden “wat heerlijk – ik moet niets meer”.  Er was tijd om bij zich zelf te komen en bewust of onbewust klopt dat bij je aan de deur. Het ware Zelf wil tot uitdrukking gebracht worden door jou hier op aarde. Het universum geeft je exact wat je nodig hebt om jeZelf te zijn.

Ik nodig je van harte uit om deze week te ontdekken of er bij jou ruis op de lijn zit of dat je een heldere verbinding hebt. Tijd nemen voor jezelf, wandelen, yoga, naar binnen keren, aandacht voor jeZelf, zodat je van daaruit je ware Zelf tot uitdrukking kunt brengen. Geniet ervan!

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies