/
Seksuele energie is levenskracht

Seksuele energie is levenskracht

Terug van 10 dagen IJsland. IJsland is pure rauwe oerenergie.  IJsland wakkert je vuur aan. Je passie. IJsland laat je je kracht voelen. En dat kan enorm intens zijn.
Zo ook de afgelopen reis. Thema’s als kracht in zachtheid en zachtheid in kracht, uit je comfortzone komen en jezelf overwinnen kwamen aan bod. Je zelf laten zien.

Oerenergie

Wellicht weet je dat je krachtcentrum in je onderbuik zit. Niet zo gek dus dat door de combinatie van yoga, meditatie én het verbinden met de oerenergie, het eerste en tweede chakra flink geactiveerd wordt.
Door deze activatie wordt o.a. de seksuele energie geactiveerd. Seksuele energie kun je inzetten om te vrijen.
Het is je levenskracht. Het is de Goddelijke energie die door je heen stroomt. Die je doet leven. Je gebruikt de energie dus ook om je leven vorm te geven. Om dat leven te creëren wat je voor ogen hebt. Wat een vuur, wat een kracht, wat een power.

Activatie seksuele energie

Peter staat in de supermarkt voor de kassa. Als hij aan de beurt is om af te rekenen kijkt hij de cassiere aan. Baf. Een flits door zijn buik. De oogopslag van deze dame zet hem in vuur en vlam en zijn levensenergie, zijn seksuele energie krijgt een megaboost. Peter heeft al meerdere cursussen gedaan waarbij de kundalini-energie geactiveerd werd. Hij herkent de energiestroom en weet dat hij deze energie door zich heen kan laten stromen, zonder er verder fysiek seksueel iets mee te hoeven. De dame heeft hem slechts geholpen zijn stroming weer op gang te brengen.

Verwarrend?

Als je energetisch aangeraakt wordt in je levenskracht kan dat heel spannend zijn. Durf je die kracht helemaal toe te laten? Heb je het idee dat het vuur je vernietigt, verbrand of is het juist verwarmend en levengevend. Het kan verwarrend zijn wat er met je gebeurt. Mag je je seksuele energie voelen als die aangeraakt wordt door iemand waar je geen relatie mee hebt.  

Je impulsen volgen

In mijn cursussen en tijdens de reizen nodig ik mijn clienten altijd uit vooral hun impulsen te volgen. Krijg je een inzicht, deel die dan. Jouw opmerking kan namelijk voor de ander net dat zetje zijn om inzicht en bewustzijn te krijgen. Als je jezelf terugtrekt, ontneem je jezelf niet alleen de mogelijkheid tot groei maar doe je ook de ander tekort. Bij Peter en de dame achter de kassa was de uitwisseling op onbewust niveau. Dat kan ook anders.

Elkaar aantikken

Ellen, Nora en Diane ontmoeten elkaar tijdens een avond dansen. Zodra Nora Diane in haar ogen kijkt is er een oeroude herkenning. Nora voelt Diane haar kracht in haar buik stromen, waardoor zijzelf ook meer haar kracht voelt. Tijdens het dansen kunnen ze die kracht in een hele sensuele dans, helemaal naar elkaar toe tot uiting brengen. Ellen bekijkt het allemaal van een afstandje en ziet energetisch wat er gebeurt. Ze vindt het spannend om haar kracht te voelen, zoals de dames dat tijdens het dansen naar elkaar uiten. Naarmate de avond vordert komt Ellen steeds meer in resonantie met de kracht van  Nora en Diane. En dan gebeurt het .… op precies dat ene muzieknummer is het alsof de poorten opengaan. Eén blik van Nora is genoeg voor Ellen om haar weggeduwde levenskracht weer te ervaren. De enorme vrijheid en vreugde waarmee dat gepaard gaat. Wat een kado. Hadden Nora en Diane deze kracht niet toegelaten, niet op deze manier durven dansen, dan had Ellen vanavond dit kado niet gehad. Ik bedoel maar …. hoe we elkaar aantikken.

Je hartcentrum openen

En wat mij betreft? Deze energie heeft mij mijn levenskracht enorm doen voelen en mijn passie en vuur weer aangewakkerd. En ja, dat is soms flink spannend om helemaal transparant te worden en het vuur door me heen te laten gaan. Mezelf volledig te laten zien.  Ik ben volop bezig in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Vanuit nieuwe energie. Zodra ik het programma rond heb, breng ik je op de hoogte. Vast staat dat ik op 12 en 13 oktober a.s. start met blok 2 van de cursus Awakening your Light Body. Het blok heet je hartcentrum openen. Ieder die blok 1 (bij mij of een ander gevolgd heeft) kan deelnemen. Graag opgeven via https://www.het-licht.net/awakening-your-light-body/.

Volgende week neem ik je mee in de creatiekracht van de levensenergie.

Harte groet,

 


 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies