/
Staan voor wie je bent, terug naar je basis

Staan voor wie je bent, terug naar je basis

Als je stevig in je basis bent verankerd is er een oervertrouwen in je aanwezig. Je voelt je zeker van jezelf en je staat als een rots in de branding. Je voelt je veilig in jezelf en daardoor ook in de wereld om je heen.

Zweven

Als je spiritueel ontwaakt, je energie gaat verhogen én niet goed in je basis aanwezig bent, ga je zweven. Het wordt wazig in je hoofd en je kunt het gevoel hebben niet aanwezig te zijn. Je bent angstig, ziet snel beren op je pad. Voor veel mensen die zich niet veilig voelen in de wereld, was en is het heel gemakkelijk om ergens “daar boven” te zweven. Niet aanwezig te zijn in het lichaam. Dan hoef je immers de pijn en ellende, de onmacht, de frustratie niet te voelen. Herkenbaar? 

In je basis

Omdat de energie deze tijd zo enorm snel verandert en in trilling verhoogt, vraagt het van je om stevig en solide in je basis aanwezig te zijn. Bovendien ben je niet voor niets in een fysiek lichaam gekomen. Je hebt het écht hier te doen, nu op aarde. Het is écht tijd om de excuses om niet volledig aanwezig te zijn achter je te laten. Het is te heftig, ik voel me onmachtig, het is niet veilig, noem ze maar op. Realiseer je dat JIJ de kracht bent en dat jij jouw leven creëert. Stop met het leggen van de verantwoordelijkheid bij anderen of bij de toestand in de wereld. Neem zelf het heft in handen!

Nieuwe manier van aarden

Vrijdag gaf ik een dag uit de reeks Sterven: opnieuw geboren worden. Heel mooi om te zien en te ervaren hoe de deelnemers voorbij tijd en ruimte konden gaan. De wereld konden waarnemen vanuit de hogere sferen. Konden waarnemen wat illusie is en wat echt is, om vervolgens die energie mee te nemen in het aardse lichaam.
Waar je jezelf  “vroeger” verbond met de aarde door het visualiseren van boomwortels aan je voeten of een lichtkoord aan je voeten kun je dat nu doen met je eigen lichtkracht. Een trilling die enorm veel krachtiger is en je ware zelf, dat wat je écht bent, direct in het fysieke brengt. Resultaat: een solide basis. Bij de deelnemers van vrijdag was het verschil duidelijk te merken. Ze stonden daar, volledig aanwezig in het nu. Stralend en krachtig.

En hoe alles dan weer op zijn plaats valt….

Ik had je beloofd iets te vertellen wat de stilteretraite mij opgeleverd had. Eén inzicht was dat ik opnieuw de cursus Awakening your Light body ga geven. Een meditatietraject waarbij je je lichtlichaam laat ontwaken en daarmee je je bewustzijn uitbreidt naar hogere dimensies. Dit was mijn allereerste meditatietraject en het heeft mijn leven op een zeer positieve manier radicaal veranderd. Een zeer belangrijk onderdeel van dit traject is “je basis verstevigen” omdat je pas de hogere energieën tot uitdrukking kunt gaan brengen in je leven als je een goede basis hebt.

Kortom, verlang jij naar vertrouwen, weten, veiligheid, staan als een rots voor wie je bent? Doe dan zeker mee aan het eerste blok “Je basis verstevigen”.  De gegevens staan nog niet op de site. Daar wordt aan gewerkt. Wil je toch alvast meer info, mail me dan op https://www.het-licht.net/contact. De praktische info vind je in het Voedsel van de Ziel van deze week, net als mijn andere ingevingen. Mocht je die niet ontvangen hebben en toch benieuwd zijn, laat het me dan even weten.

Voor nu een fijne week
 
Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies