/
Straalt je licht nog op volle kracht?

Straalt je licht nog op volle kracht?

Tijdens een meditatieweek werd ik meegenomen naar het moment van incarnatie op aarde. Met hoeveel licht kwam ik naar beneden en hoe staat het nu met mijn licht? Ik schrok ervan. Mijn lichtkracht op het moment van geboren worden was intens en ik zag hoe het gedurende mijn leven steeds meer afzwakte. Hoe ik me aangepast had aan de omgeving en mezelf steeds – onbewust – afvroeg – kunnen “ze” mijn licht wel hebben? Inmiddels durf ik te zeggen dat ik mijn licht weer volop door me heen laat stromen. Klaar met het dimmen! Met dank aan al het innerlijk werk dat ik gedaan heb.

Terugtrekken of stralen?

Grote kans dat je dit herkent. Er zijn zoveel situaties waarin je je licht kunt terugtrekken uit angst om afgebrand te worden, om voor gek verklaard te worden, om, nou vul zelf maar in. Tegelijk kun je ook voelen dat het licht zo staat te popelen om de wereld in te schijnen. Jij als kanaal. Jij als expressie van het licht. En licht is liefde he!

Dienstbaar zijn

Van de week sprak ik met een vriend wiens vrouw vorig jaar is overgegaan. We hadden het over het dienstbaar zijn aan de mensheid. Hoe Loes, zijn vrouw, een inspiratiebron is geweest voor velen mensen om haar heen tijdens haar ziekteproces. Nu is er een boek over haar laatste jaar verschenen. Een boek vol positiviteit, vertrouwen, hoop, vreugde en dankbaarheid. Mooi om te zien dat haar dienstbaar zijn, dus nog een vervolg krijgt. Haar licht straalt nog steeds!

Ondersteuning

Hoe meer licht jij uitstraalt, hoe minder het gaat over drama, over gezien worden, over belangrijk zijn, over jouw persoontje. Het is je bijdrage aan het welzijn van je medemens. Alles wat door het licht wordt aangeraakt, transformeert. Als jij bij de bakker binnen komt verandert de energie, want jij komt binnen. We mogen ons werkelijk meer bewust worden van de kracht van ons licht en wat dat andere mensen kan brengen. Hoe dat ondersteunt.

Het licht creëert verbinding. Je gaat de ander zien voorbij de maskers, zodat de ander door jou gezien wordt voor wie hij wérkelijk is. Dat is een ander gezien worden dan vanuit de ego-behoefte. Dat genereert compassie, nabij zijn, liefdevol in verbinding zijn, accepteren van wat er is.

Voeding

Om jezelf te voeden, om jouw licht op volle kracht te kunnen laten stromen, is het van belang dat je je omringt met licht. Met mensen die je inspireren, ondersteunen, aanvoelen. Je omringen met mensen waarbij je met gemak en eenvoud jezelf bent, zonder je best te hoeven doen. Voluit je licht laten stromen genereert namelijk nog meer licht.

Je hebt misschien het idee dat als je geeft, je energie wegstroomt. Het tegendeel is waar. Hoe meer licht jij genereert, hoe meer licht er naar je terugkomt. Jouw licht, jouw liefde, is zo uitnodigend!

Op de goede weg

Hoe raar de wereld er op dit moment ook uit ziet. Ik ben er heilig van overtuigd dat we op de goede weg zitten. Afgelopen weekend zat ik een training met zo’n prachtig liefdesveld. Harten die stromen. Elke stap is er een. Hoe meer mensen elkaar op deze manier ontmoeten, hoe steviger het nieuwe grid om de aarde wordt.

Dus ….. ik nodig je van harte uit om je licht op volle kracht te laten schijnen. Enne …. geniet ervan. Het is toch bijzonder dat je juist nú hier op aarde bent! Dat is niet zonder reden. Lever je bijdrage en shine ?.

Fijne week!

Harte groet,

PS Ben je geïnteresseerd in het boek? Het heet Lucia en is in eigen beheer uitgegeven. Als je een exemplaar wilt kopen, mail me dan even (marion@het-licht.net). Dan breng ik je in contact met de verkoper.

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies