/
Van welke planeet kom jij?

Van welke planeet kom jij?

Als je aan iemand vraagt  “van welke planeet kom jij” bedoelen we daar meestal mee te zeggen dat degene onder een steen geleefd heeft. Niet helemaal van deze aarde is.

Niet op aarde willen zijn

Tijdens mijn Healings Arts opleiding heb ik regelmatig gewerkt met de planetaire bewustzijnslagen. Het is tijdens die dagen dat ik letterlijk met mijn benen op aarde kwam. In contact met de andere planeten – en met name Centaurus – kon ik zo voelen dat ik helemaal niet op aarde wilde zijn. Wat een verdriet.

Tijdens een sessie die daarop volgde kon ik opnieuw reïncarneren. Kon ik voelen hoe ik zélf bewust gekozen had om hier naar toe te komen en om hier mijn ding te doen.

Geblust vuur

Veel mensen lopen hier rond met het gevoel “wat een zooitje is het hier, en wat doe ik hier eigenlijk”. Ze voelen zich vervreemd, alleen en niet begrepen. Ze weten niet meer waarom ze naar de aarde zijn gekomen en wat ze bij te dragen hebben. Ze voelen zich zwaar, depressief, het vuur is geblust.

Afgelopen week vroeg iemand aan mij “hoe was het op Venus?” Ik kon er op dat moment niet bijkomen. En hoe het werkt …. vanmorgen tijdens mijn meditatie was ik er direct. Transparant, verbonden, versmolten, etherisch, badend in één groot veld van liefde en met een enorme creatiekracht. Ik kon weer voelen dat dit óók een wezensdeel van mij is dat geleefd wil worden. Dat tot uitdrukking gebracht wil worden.

Er valt niets te verliezen

Onze focus ligt het grootste deel van de dag op onze persoonlijkheid, zoals we hier rondhobbelen op aarde. Verruim je echter je focus en lijn je jezelf uit op de hogere lagen dan krijg je meer een helicopterview. Dan kun je zien dat het aardse bestaan maar een speldenknop is van wie je werkelijk bent. Dat we het zooooo groots en belangrijk maken. Dat we problemen maken door er verhalen aan te koppelen. Door patronen vast te houden uit angst om onszelf te verliezen. En er valt niets te verliezen

Jij bent een oneindig multidimensionaal wezen. Je bestaat in meerdere werkelijkheden tegelijk. En in al die werkelijkheden heb je je verschillende kwaliteiten. Kun je je voorstellen hoe je leven eruit ziet als je als die kwaliteiten samenbrengt, hier in het aardse. Ze staan je tenslotte allemaal ter beschikking. Het vraagt alleen maar om je ervan bewust te worden en je te openen om het te integreren in je leven.

Wat een mogelijkheden liggen er dan opeens voor je voeten!

Als ik dit zit te schrijven voel ik het helemaal borrelen in mijn buik. Dank je wel voor het stellen van de vraag “hoe was het op Venus?”

Van welke planeet kom jij?

Zelf moet ik erom lachen. Venus en de creatiekracht. Wat er namelijk gebeurt is dat ik onmiddellijk een impuls krijg om dit blog te schrijven en om een nieuwe workshop te organiseren. “Van welke planeet kom jij”? Een dag waarin we met behulp van klank en kleur (de communicatiemiddelen in de andere dimensies) een reis maken langs de planeten. Je gaat ontdekken met welke planeten jouw wezensdelen zijn verbonden. Je gaat waarnemen welke kwaliteiten je daar hebt ontwikkeld en wordt uitgenodigd om je die weer te herinneren en op te pakken. Je opent je voor talloze nieuwe mogelijkheden in je leven. Je gaat zien dat het leven op aarde maar een speldenknop is van wie je bent en wie weet, kom je net als ik, eindelijk hier helemaal aan. In vreugde! Ga je de schoonheid van de aarde ervaren (in plaats van alleen maar de chaos te zien). Ga je zomaar voelen dat het gewoon leuk en mooi kan zijn op aarde.

Doe je mee? Woensdag 9 januari 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een fantastisch begin van het nieuwe jaar. Jouw investering is deze onvergetelijke dag is 125 euro. Dit is inclusief lunch.

Opgeven kun je via de site

Fijne week,

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies