/
Voel eens hoe geliefd je bent

Voel eens hoe geliefd je bent

Geliefd zijn – hoe ervaar je dat en kun je dat toelaten?

Vaak komt dat stemmetje omhoog van – “je had het beter zus of zo kunnen doen”, “weet je het nou nog niet”, “heb ik wel genoeg aandacht gegeven aan …?”, “ben ik wel goed genoeg?” en misschien wel “mag ik wel bestaan?”

Wat het ook is, het is de mind die je van de ervaring van het geliefd zijn weghoudt.

Kun je de liefde voor jezelf ervaren en wat is dat dan? Hoe voelt dat? Wat raakt dat in je? Geen mentale uitleg maar die beleving van liefde voor jezelf.

Wat is het voor jou?

Zachtheid

In de energie in en rondom mij, merk ik steeds meer zachtheid op. Zowel in het aardse perspectief als in de hogere werkelijkheden.

Zoals je wellicht weet, verbleef ik de afgelopen weken op IJsland. Hoewel ik er toch al heel wat keren geweest ben, had ik weer nieuwe ervaringen van het landschap. Voor mij is de natuur een spiegel van je ziel. En deze keer spiegelde IJsland mij zachtheid in kracht. De powervolle oerenergie die met zachte kracht mij omarmde, koesterde en me nog weer dieper op aarde deed thuiskomen. In zachtheid en veiligheid.

Vanuit de hogere werkelijkheden werd me getoond hoe geliefd ik ben. De zogenaamde “hidden people” in de bergen, de trollen en natuurwezens. Wat een warm welkom om elkaar weer te ontmoeten, om weer te gast te zijn in hun omgeving. Gewoon een feestje. Het mooie was dat mijn reisgenote, dit warme welkom en dit liefdevolle onthaal ook waarnam.

Zachtheid ook naar mezelf als iets anders loopt dan ik voor ogen had. Het oordeel valt weg. Zachtheid naar mijn lichaam. Hoe ik het voedt, hoe ik het benader, hoe ik er contact mee maak, hoe ik het waardeer en bewonder hoe het in elkaar steekt en werkt.

En ….

Ben je je bewust hoe geliefd je bent door de mensen om je heen? Kun je de oordelen op je zelf laten gaan in de zin van of je tekortgeschoten bent, het beter had gekund etc.? Voel eens hoe er van je gehouden wordt. Hoe blij mensen zijn als ze je weer zien. Je bewustworden wat je voor iemand betekent. En dat kan al heel klein zijn. Een glimlach is soms al voldoende om iemands dag goed te maken!

In deze tijd, waarin onze harten steeds meer opengaan, komt er ook steeds meer ruimte om deze liefde toe te laten. Laat maar even weg hoe dat moet voelen of eruit zou moeten zien. Laat maar gaan hoe mensen zouden moeten reageren om dat te uiten. Voel, neem waar wat er met jou gebeurt en stel jezelf ervoor open. Hoe je dat doet? Ik zeg dan in mezelf “oké laat het me maar voelen, of, toon het me maar”. Laat je verrassen 😊

Fijne week!

Harte groet,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies