/
Waar(dig)heid en het omarmen van de innerlijke demonen

Waar(dig)heid en het omarmen van de innerlijke demonen

Ik het het gevoel dat ik in een sneltrein zit. Dat mijn bewustzijn met grote snelheid opgerekt wordt. Het één na het ander wordt me getoond wat aandacht nodig heeft om te verruimen.

De minder leuke kanten

Laat dat nu ook juist die minder leuke kanten zijn, die naar boven willen komen. Die willen ook gewoon gezien worden als deel van het geheel binnen de polariteit.

Je kunt denken aan het manipulatieve in je, het jaloerse, het deel dat zich zelf het niet waard vindt om te ontvangen, het deel dat zich altijd schuldig voelt, de kluizenaar in je,  de arrogante, het slachtoffer, de ontkenner, de innerlijke hoer (jezelf weggeven om iets van een ander te krijgen), het deel dat zich te min voelt, het deel dat zich altijd kleiner maakt in gezelschap, het deel dat altijd luid staat te schreeuwen, de clown in jou. Vul zelf maar in.

Onder het vloerkleed

Meestal staan we niet zo te springen om deze delen aan te kijken en hebben we ze keurig onder het vloerkleed kunnen stoppen. Nu is er echter geen houden meer aan.

Of ja toch wel. Je kunt ze met alle geweld onderdrukken. Meestal leidt dat dan tot flinke chaos in je leven. Het is namelijk de stroom van het leven tegenhouden. En die stroom klopt in deze tijd zo hard op de deur. Maar je hebt een keus.

Toen bestaat niet meer

Dat wat gisteren nog helemaal je waarheid was blijkt nu opeens heel anders te zijn. De wereld waar je in leefde bestaat niet meer en zal ook nooit meer hetzelfde zijn. Wat een kansen liggen er op ons te wachten. We hebben geen idee hoe de toekomst eruit zal gaan zien. Nog niets eens over een maand.

De schone schijn niet langer ophouden

In dat hogere bewustzijn gaan we het grotere plaatje zien. Gaan we zien waar het echt over gaat. Het mooie is dat vanuit dat hogere bewustzijn er ook geen oordeel zit op de innerlijke demonen. Er is geen goed of fout. Het is gewoon energie. Op het moment dat je helemaal JA kunt zeggen tegen deze energie, ze doorziet, je doorhebt dat je dat niet bent, transformeren ze. Op de nieuwe aarde heb je ze niet meer nodig. Vaak zijn het overlevingsmechanismes geweest. Wat een ruimte en innerlijke vrede creëert dat.

En dat ook in anderen te zien. De demonen zien, de onderliggende energie zien en de waarheid zien.

Waardigheid

Met hoeveel waardigheid benader jij jezelf? In hoeverre ben jij het waard om in het paradijs te leven als anderen leven in angst of frustratie? Kun je dat ook helemaal laten zijn en er compassie mee hebben? In hoeverre voel je de gelijkheid? We zijn allemaal mensen die gelukkig willen zijn, waar bloed door de aderen stroomt, bloed dat zelfs uitwisselbaar is. We zijn mensen die allemaal naar de wc gaan, gezien willen worden voor wie ze zijn, hun bijdrage willen leveren, lief willen hebben en geliefd willen zijn om uiteindelijk de aardse realiteit weer te verlaten.

In dat hogere bewustzijn ontdek je dat schuld niet bestaat en dat er niets te bevechten valt. Dat je je ook niet hoeft te verantwoorden voor wie jij bent. Er is slechts innerlijke vrede en harmonie. En dat is wat ik je toewens. Ik ben heel graag je medereiziger in deze sneltrein.

Harte groet,

 

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies