/
Wat de wereld ons laat zien

Wat de wereld ons laat zien

Donald Trump als president van Amerika. De wereld staat op zijn kop. Veel mensen schieten in de angst en allerlei scenario’s komen er via tal van mediakanalen voorbij.

Jij ben ik en ik ben jij

Zo boven zo beneden, zo binnen, zo buiten. In mijn visie laat deze uitslag zien waar we als collectief veld met zijn allen staan. Als je je bewust bent van het feit dat er alleen maar eenheid is, dat wij allemaal deel uitmaken van elkaar. Dat jij ik bent en ik jij, dan ben ik niet beter of verder dan de ander. Ik speel alleen een andere rol in het wereldbeeld. Blijkbaar heeft de wereld deze man nodig om nieuwe dingen in het evolutieproces tot stand te brengen, om ons wakker te schudden, om te gaan staan voor wie we zijn.

Wat laat jouw wereld jou zien? 43e39040
Niet alleen Trump laat ons zien waar we staan. Jouw realiteit, jouw wereld toont je jouw gedachten, jouw overtuigingen. Je creëert je eigen werkelijkheid. Wat laat jouw omgeving jou zien over wat je gelooft?Ervaar je chaos, achterbaksheid en leugens of ontmoet je juist mensen die eerlijk, vriendelijk en oprecht zijn? Ervaar je tekort of ervaar je overvloed? Ervaar je gemis of ervaar je verbinding? Weet dat je de keuze hebt in dat wat je gelooft? Elke keer als er een gedachte opkomt die jou beperkt in het leven van jouw onbeperkte potentieel, kun je tegen jezelf zeggen. STOP! Dit is niet wat ik wil geloven. Open je dan voor nieuwe, hogere gedachten. Gedachten die jou en de mensheid ondersteunen.

Liefde is de weg

naar vrede in de wereld. En die begint bij jezelf, bij dat wat je denkt, bij dat wat je gelooft. Ook nu, júist nu. Je gedachten zijn vaak verbonden met je emoties. Aan iedere emotie gaat een gedachte vooraf. Als je merkt dat je in de weerstand of in de angst schiet. Voel het, nodig het uit door je heen te gaan. Niet vanmiddag of vanavond, nee op het moment dat het je aandacht vraagt. Het wil gezien worden, daarom komt het omhoog zodat het dan losgelaten kan worden en kan gaan. Dan kom je in de liefde, in de neutraliteit, in de bevrijding van jezelf en van de wereld.

Wees je bewust van je licht, van je liefde en je kracht. Laten we de wereld in ons aandacht nemen vanuit dit licht, voor het hoogste goed, zonder pushen dat het anders moet, puur in dat wat er nu is.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies