/
/
Yoga- en meditatie ochtend

Yoga- en meditatie ochtend

Tijdens deze ochtenden word je middels yoga en meditatie meegenomen naar de communicatievelden van je lichaam en het grotere geheel. Hoe alles met elkaar in verbinding staat en informatie en energie uitwisselt. Dan kun je nog meer jezelf als puzzelstukje van het geheel ervaren.

Met Sophie Mannes ga je op ontdekkingstocht in je eigen lichaam. Met ademhalings- en Raja yoga oefeningen, die gericht zijn op je bindweefsel, stimuleer je de vloeibaarheid, de elasticiteit in je lichaam.

Bindweefsel is een aaneengesloten netwerk in ons hele lichaam. Het heeft een eigen bewustzijn en verbindt en ondersteunt alle organen, gewrichten en spieren.

Je maakt nieuwe dingen open in jezelf, je ontwikkelt nieuwe energie, nieuw licht.

Je kunt gaan voelen wat er in ’n yogales kan veranderen in je fysiek bewustzijn. Hoe is de energie na de les? Hoe is het met je levenskrachtenergie? Je gaat bewust ademen en je lichaam meer vloeibaarder laten zijn. Je licht ZIJN.

 

Na de yoga is er een meditatie wat je opgedane bewustwording tijdens de yoga nog weer verdiept waardoor je “dat nieuwe”en je verbinding met dat grotere nog makkelijker kunt gaan beleven.

Ben je er bij? Je bent van harte welkom!

De komende data zijn:

zondag 11 februari 2024 – thema volgt nog

maandag 11 maart 2024 – thema volgt nog

zaterdag 13 april 2024 – thema volgt nog

vrijdag 24 mei 2024 – thema volgt nog.

Locatie: Wakker Bewustzijn, Westerweg 14 in Alkmaar.

Aanvang 10.00 uur – Einde rond de klok van 12.00 uur.

Jouw investering: 25 euro per ochtend. Je kunt per ochtend deelnemen.

De ochtenden vormen een mooie opstap voor de vakantiecursus “Je licht laten stralen” 31 augustus tot en met 7 september 2024 organiseren.

 

 

 

 

  • Nina Barhorst

Ervaringen

Verbinding, toverwoord van de dag. Het is precies waar het bij mij mis gaat. Ik voel nauwelijks verbinding. Het verouderingsproces waar ik middenin zit zorgt ervoor dat ik steeds meer moet loslaten, zoveel en in zo’n hoog tempo, dat het mij bang en onzeker maakt. ...

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies