/
/
Yoga- en meditatie ochtend

Yoga- en meditatie ochtend

Tijdens deze ochtend neemt Sophie Mannes je mee op ontdekkingstocht in je eigen lichaam. Met ademhalings- en Raja yoga oefeningen. Je kunt gaan voelen wat er in ’n yogales kan veranderen in je fysiek bewustzijn. Hoe is de energie na de les? Hoe is het met je levenskrachtenergie? Je gaat bewust ademen en je lichaam meer vloeibaarder laten zijn. Je licht ZIJN.

Vaak liggen er oude emoties, overtuigingen, patronen in ons lichaam opgeslagen waar we ons niet eens van bewust zijn. Door op onderzoek te gaan, bewust te worden, kunnen we ons ware potentieel leven en tot uitdrukking te brengen.

Na de yoga is er een meditatie wat je opgedane bewustwording tijdens de yoga nog weer verdiept waardoor je “dat nieuwe” nog makkelijker kunt gaan beleven.

Ben je er bij? Je bent van harte welkom!

Deze ochtend wordt gegeven op:

vrijdag 25 november 2022 – thema: verzachten

Locatie: Wakker Bewustzijn, Westerweg 14 in Alkmaar.

Aanvang 10.00 uur – Einde rond de klok van 12.00 uur.

Jouw investering: 25 euro per ochtend. Je kunt per ochtend deelnemen.

De drie ochtenden vormen een mooie opstap voor de retraite die we tussen kerstmis en oudjaar organiseren. Elke ochtend is ook afzonderlijk te volgen.

 

 

 

 

  • Nina Barhorst

Ervaringen

Verbinding, toverwoord van de dag. Het is precies waar het bij mij mis gaat. Ik voel nauwelijks verbinding. Het verouderingsproces waar ik middenin zit zorgt ervoor dat ik steeds meer moet loslaten, zoveel en in zo’n hoog tempo, dat het mij bang en onzeker maakt. ...

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies