/
Wat moet je allemaal nog?

Wat moet je allemaal nog?

Bertus heeft een gesprek met zijn leidinggevende. Het gaat over doelen bereiken. Over de stip op de horizon, over targets. Bertus is na het gesprek helemaal op. Hij merkt dat het voelt als een last die op zijn schouders rust. Hij moet van alles bereiken. In de sessie komt hij erbij dat zijn leidinggevende hem laat zien hoeveel hij nog van zich zelf moet. Hoe hij zelf bepaalde latten heel hoog heeft gelegd. Dat hij vooral beter moet presteren dan hoe zijn vader het vroeger deed. Een goede vader, partner, collega, werknemer, broer, vriend zijn. En dan ook nog dat iedereen hem wel vooral aardig vindt. Verbeteren, verbeteren, verbeteren. Pffff

Er valt niets te bereiken

Hoe zou het voor je zijn als je er gewoon al bent? Dat er niets te bereiken valt? Je doet je ding, zoals je het nu doet en morgen doe je het anders omdat je een nieuw inzicht hebt gekregen. Dat is groei.

Wat als er geen doel meer is?

Wat heb je dan nog te doen als het “moeten” wegvalt? Wat als er geen doel meer te bereiken valt in mijn leven? Er is wel zeker doel. Jouw hogere doel wat uitgedrukt wil worden hier op aarde. Dat is heel wat anders dan wat de persoonlijkheid nastreeft. Je hoofd kan daar niet bij. Je kunt je openen voor de frequenties, de trillingen van Doel. Puur energetisch daarin baden, met je hele systeem. Je kunt dan bemerken dat je exact die situaties, mensen en inzichten aangereikt krijgt, wat jou ondersteunt om dat mooie wezen dat je bent en waarom je hier gekomen bent, uit te drukken op aarde.

Je dagelijkse realiteit vervuld van Doel

Puur praktisch: hoe zou het voor je zijn als je dagelijkse klussen doordrengt zijn met Doel. Door het licht erdoor te laten stralen, wordt het lichter. Gaat de energie van moeten eraf en kun je vanuit de vreugde van het licht, gewoon je ding doen.

Elk moment van de dag je even afstemmen op je verbinding met het licht, geeft je helderheid wat er in het moment te doen valt. Misschien ben je gewend om ’s morgens eerst het eten voor de avond voor te bereiden. In het licht kun je er zo maar voor kiezen om eerst een ochtendwandeling te gaan maken, een administratieve klus te doen en dan het eten te bereiden. Ik noem maar wat.

Als je de stroom volgt, valt de last van moeten weg. Kun je je hogere doel uitdrukken en dat geeft rust en ontspanning. Wat valt er weg in jouw leven (naam) als je je opent voor Doel?

Ik wens je een mooie week toe, afgestemd op Doel.

Harte groet,

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies