/
Wat zie je als je in de spiegel kijkt

Wat zie je als je in de spiegel kijkt

Ik hou van jou

Dion heeft met scheerschuim een heel groot hart op de badkamerspiegel gespoten. Elke morgen als hij in de spiegel kijkt, neemt hij een moment om zich zelf diep in de ogen te kijken. Om contact te maken met dat mooie wezen dat hij is. Hij zegt hardop tegen zich zelf “hé mooierd, ik hou van jou”.

Dion vindt het lastig om van zich zelf te houden. Er zit nogal wat oordeel op zichzelf. Zo vindt hij zich zelf te perfectionistisch en heeft het gevoel dat het nooit genoeg is. Hij voelt hoe hij zijn hart afgesloten heeft, om zijn kwetsbaarheid te verbergen. Hij vindt zijn neus te groot en zijn geslacht te klein. Zijn benen zouden wel wat meer gespierd mogen zijn. En ga zo maar door.

Verschuiving in de energie

Na een paar weken elke morgen contact met zich Zelf te hebben gemaakt, merkt Dion dat de energie verandert. Zijn hart begint meer te stromen, hij kan zaken meer loslaten en hij kan oprecht vonkjes van liefde naar zich zelf beginnen te voelen. Het grappige is dat zijn lichaam hierop reageert. Dat wordt zachter, meer ontspannen.

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

Zie je het ontbreken van het voorgekauwde beeld van de media, hoe een perfect lichaam eruit zou moeten zien? Of zie je de schoonheid van de schepping door jou heen stralen? Weet je wel hoe mooi je bent? Ik had een tante op leeftijd. Ze had heel veel rimpels. We zeiden dat ze verkreukeld was, om je maar even een idee te geven. En oh wat was ze mooi! Ik kan haar zachte gerimpelde huid nog voelen.

Wat zie je als je in je ogen kijkt? Straal je? Zie je je kracht, je zachtheid? Of ben je – net als Dion – meer gefocust op dat waar je niet zo goed in bent? Op dat wat er ontbreekt.

 

Daar waar je je aandacht op richt, groeit.

Hoe meer aandacht je richt op die Goddelijke perfectie, op jouw schoonheid, op jouw talenten, op dat wat er wél is, hoe meer je dat in je leven zult ervaren. Hoe meer liefde je voor jezelf kunt voelen. Voor wie je bent, wat je doet, wat je creëert en wat je bijdraagt aan de wereld.

In deze tijd is er steeds meer behoefte aan zachtheid. De harde pantsers staan klaar om af te vallen zodat jouw ware Zelf (lees Liefde) zich kan uitdrukken in je leven.

Uitdrukken

Weet jij trouwens wat het Goddelijke Zelf via jou wil uitdrukken? Wat is jouw innerlijke waarheid wat naar buiten toe tot expressie gebracht wil worden? Waar gaat jouw hart zo snel van kloppen dat het je een bom vreugde schenkt? Wat gaat moeiteloos? Allemaal mooie graadmeters om te ontdekken wat er uitgedrukt wil worden. En weet je, soms is dat gewoon super spannend omdat je uit je comfortzone wordt geslingerd. En dan vraagt dat om vertrouwen. En ook dat is in jouw aanwezig. Kijk maar eens in je ogen in de spiegel en ontdek het vertrouwen. Nodig het uit om meer in je bewustzijn te komen, om te groeien in jou.

Bevroren energie laten smelten

In de workshop “Je seksuele energie bevrijden” wordt je uitgenodigd om de bevroren energie in je bekken te laten ontdooien. Om de kracht van het leven in je toe te laten en te laten stromen. Je seksuele energie kun je inzetten om te vrijen. Het is óók je levenskracht, daar waar je je leven mee vorm geeft. Als die bevroren is kan het leven niet optimaal door je heen stromen. Voel je je zwak, vermoeid, heb je weinig vertrouwen, voel je je kwetsbaar

Er kan nog al wat ballast op seksuele energie zitten, denk aan schaamte, schuld, smerig, manipulatie, misbruik. Dit weerhoudt je ervan om te houden van jezelf in al zijn aspecten. Bevrijdt jezelf dus en geniet van dat Goddelijke wezen dat je bent, zonder enig oordeel. Meer info kun je vinden op https://www.het-licht.net/je-seksuele-energie-bevrijden/

Voor nu wens ik je een hele mooie week toe en kijk eens wat vaker in de spiegel …

Harte groet,

 

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies