/
Wie voedt jou?

Wie voedt jou?

Vrijdagavond was ik bij twee vriendinnen op bezoek. We hadden diepgaande gesprekken over hoe we het nieuwe leven zouden willen vormgeven. Wat onze droom is van de nieuwe aarde.

Ongelimiteerd denken

Ik geef je wat voorbeelden:

Nieuwe manieren van vervoer. Ik roep al jaren dat ik niet wachten kan tot ik mezelf weer kan teleporteren. Denk ook eens aan brandstoffen die klimaatneutraal zijn. Het is al lang mogelijk. Tesla wist het allemaal al. Het heeft hem letterlijk zijn kop gekost.

Nieuwe manier van energie. Er is vrije energie. We kunnen het gewoon uit de lucht plukken! Als alle financiële belangen wegvallen gaat dit tot de mogelijkheid behoren.

Nieuwe manieren van voedsel telen. Het doet me denken aan het boek van Anastasia. Hoe ze de zaden eerst in haar mond legt om ze uit te lijnen op haar systeem. Een manier van telen wat in liefdevolle verbinding is met de aarde in plaats van dat we haar uitputten.

Nieuwe manieren van gezondheidszorg (zonder medicijnen en snijtechnieken). De sjamaan in Groenland waar ik een week mee opgetrokken heb, is al bezig met het opzetten van een medicijnvrij ziekenhuis. Om de bronenergie aan te spreken als healer. Helen met liefde, met klank en kleur. Dat is ook wat Joe Dispenza laat ervaren.

Nieuwe samenlevingsvormen waarbij ieder zijn talent inzet en zijn bijdrage levert aan het welzijn van het geheel.

Nieuwe manieren van bouwen – met klank

Nieuwe manieren van uitwisseling – zonder geld

Een eerlijke verdeling van de overvloed die de aarde ons biedt

Een wereld in échte vrijheid waar alle opgetrokken muren weg zijn gevallen

Oeroud weten

Ik werd zo enorm gevoed deze avond omdat, dat wat diep in mij leeft, zo de ruimte kreeg. Herinneringen uit Lemurië en Atlantis komen dan omhoog. Een oeroud weten dat het mogelijk is. Dat mijn beperkte geest er mede nog voor zorgt dat ik nog een auto nodig heb om van a naar b te gaan.

Klein en terug getrokken

Ik voelde hoe mijn hele systeem open ging en hoe al mijn multidimensionale zelven werden aangesproken.  Tegelijkertijd besefte ik ook hoe ik mezelf klein gehouden heb, heb teruggetrokken in de overtuiging dat mijn omgeving het toch niet snapt.

Misschien denk jij wel “te mooi om waar te zijn” of “echt niet mogelijk” of “ze is gek geworden”.

Wat doet het met jou?

Ik wil je dan uitnodigen om eens te voelen wat bovenstaande voorbeelden met je doen als je je voorstelt dat het wel mogelijk is. En misschien zijn er wel andere voorbeelden die naar boven komen, uitgelijnd op jou.

Feedback

Ik ben zo benieuwd waar jij naar toe wilt bewegen. Hoe gaan we de nieuwe aarde nu samen vormgeven? Als je me mailt gebruik ik je feedback graag (anoniem) in een volgend Voedsel. Zodat we elkaar kunnen inspireren. Ons bewustzijn kunnen uitbreiden en elkaar kunnen aanraken in het ongelimiteerd denken.

Omring je met voedende mensen

Vrijdagavond besefte ik me weer hoe belangrijk het is om je te omringen met mensen die je energie verhogen. Niet blijven hangen in oude contacten omdat het al jaren contacten zijn en waar je misschien al lang klaar mee bent. Omring je met mensen die je voeden. Die het hoogste in jou naar boven halen.

Fijne zondag.

Harte groet,

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies