/
Zet je licht aan!

Zet je licht aan!

Dinia vertelde tijdens de meditatie over haar ervaringen van de afgelopen tijd. Ze volgt al een tijdje meditatiecursus bij me en zei “ja je kunt wel mooi met spirituele zaken bezig zijn en mediteren, maar in de praktijk ervaar ik toch allerlei zaken die minder licht zijn en die ik als moeilijk ervaar”.

Lekker bezig!

Weet je wat mijn antwoord was? Goed bezig! Hoe meer licht je uitstraalt, hoe hoger je inplugt, hoe meer er aan het licht komt. Hoe meer er helder wordt. Hoe meer en boven komt drijven. Al die donkere stukken in ons komen aan het licht. Dat is wat ik bedoel als ik zeg “je wilde of je kon het niet zien”. Er scheen gewoon geen licht op!

Ontvlambaar licht

En dat is waar we nu met de hele mensheid in zitten. Vanuit het universum komen er hele hoge lichtfrequenties naar aarde die ons bewustzijn als het ware wakker schudt. Die jouw licht doet ontvlammen. Opeens zien we zaken die niet kloppen en die we altijd voor juist of waar hebben aangenomen. Opeens komen er emoties omhoog die we diep weggestopt hebben, uit angst ze te voelen. Ze waren te groots, te heftig. En nu? Er is geen ontkomen meer aan. Ieder wordt op zijn of haar eigen manier opgetild, meegenomen naar die hogere lagen van bewustzijn. Vervolgens is het aan jou wat je er mee doet. Of je blijft vasthouden aan het oude of dat je gaat voor het nieuwe, voor bevrijding.

De verbanden zien

Misschien herken je het wel. Het lijkt wel een dominospel. Het ene na het andere inzicht plopt bij je naar binnen en je gaat opeens de verbanden zien tussen allerlei situaties in je leven. En dat kunnen ook heel goed gevoelens zijn die je altijd hebt geweten en herkend hebt en er toch geen vinger op kon leggen. Al je ervaringen, zowel uit dit leven als uit vorige levens, liggen opgeslagen in jouw systeem. We worden op diep, diep niveau gezuiverd en dus ook ervaringen uit vorige levens kunnen nu uit jouw bevrijdt worden, zodat je dergelijke ervaringen niet opnieuw hoef te herhalen.

De lagere trilling

Alles wat in jou trilt met een lagere trilling dan jouw licht, wordt aangeraakt en losgeschud. Het kan gewoonweg niet langer bestaan in die verfijnde trilling van je ware Zelf.

Als veel mensen samenkomen en helpen het licht op een bepaalde plek te verankeren, heeft dat altijd een vele grotere uitwerking dan we ons kunnen voorstellen. Christina von Dreien

Alle deksels  gaan van de beerputten. Je ziet het in de maatschappij wat er gebeurt. Alles wat niet klopt komt aan het licht. Ben je je bewust van jouw bijdrage daaraan? Hoe meer licht we met zijn allen genereren, hoe meer onlicht er naar de oppervlakte komt. Alles met een lagere trilling wordt aangetikt en open gemaakt.

De energie zijn werk laten doen

Jij hoeft de wereld dus niet te veranderen. Je kunt die verantwoordelijkheid, als je die op je schouders draagt, van je af laten glijden. Er is wat er is. Laat de energie zijn werk doen. Het Goddelijke weet exact wat er nodig is. Het enige wat het vraagt is om jeZelf te ZIJN. En jij bent in essentie Licht! Licht is Liefde. Dus laat je licht stralen. Plug in op je ware Zelf, op dat schitterende schouwspel van diamanten patronen van licht en straal! Merk hoe jouw licht het licht van anderen aanwakkert, doet ontvlammen. Licht creëert licht. Dat is je bijdrage en heel belangrijk …. vergeet niet ervan te genieten.

Ik wens je een mooie week toe.

Harte groet,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies