/
Zwanger van jeZelf

Zwanger van jeZelf

De overgang naar de realiteit van de 5e dimensie is een hele bijzondere. Het schijnt zo te zijn dat we als mensheid, nog nooit eerder de kans hebben gehad om  – zonder fysiek dood te gaan – deze stap te maken. Voordat deze nieuwe wereld compleet onze realiteit is, gaan we eerst nog door de 4e dimensie. Daar zitten we nu volop in. Chaos, angst en wat je maar opmerkt.

Afgelopen week zat ik op het Elohim Centre in Veelerveen. Een super krachtige plek met helende tuinen, een Lemurisch bos, heilige geometrie: een downloadplek voor de hogere frequenties. Ik heb nog nooit zoveel verbondenheid met de aarde, de vogels, de kikkers ervaren. Maar ook met de – voor het gewone oog – onzichtbare natuurwezens: de trollen, de eenhoorns, de draken.

Potentieel en doel

Ik kwam op nog weer diepere lagen in contact met mijn potentieel en met mijn doel. Doel niet in de zin van iets moeten bereiken maar als energiefrequentie om de stroom te volgen, die zich aan mij openbaart. Dan trek ik exact die situaties aan waarop ik mijn hoogste potentieel naar buiten kan brengen en kan delen met de wereld.

Zwanger van meZelf

Ik kreeg daar een nog diepere beleving van meZelf. Ik als puur energie in een web van diamantachtig, vibrerend, trillend licht. Ik werd me daar zo bewust van het potentieel van die energie. Hoe, wat en  waar ik dat uit te drukken heb. Ik voelde me als het ware zwanger van meZelf. Een zwangerschap die geen negen maanden duurt maar langere tijd nodig heeft. Een geboorte die gefaseerd gaat. Steeds een zelfstukje dat geboren wordt, waarbij er voor ieder deel volledige aandacht en bewustzijn is om dat uit te drukken.

Afgescheidenheid

Toen ik thuis kwam was dat schakelen. Dat waar ik mee in contact gekomen was, vraagt om neergezet te worden in de, wat ik noemde “normale” wereld. Er leek zo’n enorm gapend gat tussen te zitten. Tijdens mijn meditatie hierop, ontdekte ik dat dat nog een stuk illusie van afgescheidenheid is en zodra ik die voelde was het ook getransformeerd. Eenmaal het doorzien te hebben was het gapende gat opgelost en kon ik weer zien dat alles, maar dan ook alles, energie is.

Wat groeit er in jou?

Wat groeit er in jou? Welke Zelfdelen gaan er geboren worden? Kun je voelen hoe jij ook zwanger bent van jeZelf, man of vrouw? Het kan bijna niet anders in deze tijd van diepgaande transformatie. Merk alleen maar de shift in jezelf die de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden. Misschien past je werk niet meer, ben je klaar met bepaalde relaties, heb je niet meer zoveel te zeggen waar je voorheen een uitgesproken mening over had. Kom je dieper bij de liefde voor jezelf, voor de aarde, voor de mensheid. Of blijf je hangen in de oude energie, in de angst en bevries je? En ga je straks gewoon weer door waar je gebleven bent…

Ik wens je een hele mooie zwangerschap toe.

Fijne zondag.

Harte groet,

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies