/
PHPD

PHPD

Een aantal jaren geleden volgde ik een week bij Breatharians. Mensen die van het licht leven. Niet zo zeer dat dat nu was wat ik wilde, ik vind het nl. erg gezellig om samen te eten, maar meer om te ontdekken hoe dat werkt. Voor dat ik heen ging had ik last van phpd (pijntje hier pijntje daar). Tijdens de week werd het nuttigen van voedsel en drinken afgebouwd met behulp van intensieve ademhalingsoefeningen, sun gazing en diepte meditaties. Het was een intense ervaring en na die week voelde mijn lichaam super energiek aan zonder enkele pijn. Ik realiseerde me hoe belastend eten voor ons systeem kan zijn. Gisteren plopte bij me binnen hoe intens verbonden ik toen was met dat hogere, waardoor er gewoon stroming was.

Wat slik jij allemaal?

Tegenwoordig worden we overspoeld met gezondheidsberichten die ons doen geloven dat we van alles tot ons moeten nemen om maar gezond te blijven. Ja, ik heb ook de nodige potten op mijn aanrecht staan 😊. Of te wel iets van buitenaf tot je nemen om in stroming te blijven. Rommelend met mijn darmen vroeg ik mijn vriendin Nina Weiss, lijfstijlarts, of ze even met me mee wilde kijken wat ik tot me kon nemen of juist kon laten. En Nina bracht me weer terug bij mijn ervaring van de Breatharians. Marion, hoger inpluggen 😊. Al die mogelijkheden die je tot je beschikking hebt, dat betreft ook je darmen. Laat de energie zijn werk doen. Fijn om mensen rondom je te hebben die je af en toe even herinneren. Dank lieve Nina.

Bewustzijnsverruiming

Ik kwam weer terug bij de ervaring dat in iedere ademteug alles zit wat mijn lijf nodig heeft. Als het Goddelijke licht door jou heen straalt, overkomt je iets vanuit dat hogere, waar je hoofd niet bij kan.

Een mooi voorbeeld van weer een stuk bewustzijnsverruiming. Loslaten van oude (collectieve) overtuigingen en het openstellen voor die oneindige mogelijkheden. Hoe is dat bij jou?

Je licht leven

In de retraite, die we tussen kerst en oudjaar organiseren, staat het thema “je licht leven” centraal. Fysiek, emotioneel en mentaal in stroming zijn. Jij als energie, jij áls licht en dat tot uiting brengen in je leven. Weet je hoe ontzettend fijn dat is. De liefde voelen stromen voor al wat is, de acceptatie en de volledige overgave. Gelukkig zijn zonder reden en dat leven, zonder je terug te hoeven trekken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je van het licht hoeft te leven deze dagen 😊. Er wordt heerlijk gekookt. Het gaat over liefdevolle aandacht en zachtheid, met ruimte om met jeZelf in diep contact te komen en dat met de wereld te delen. Hoe meer je ziet, door dat wat verlicht wordt, hoe minder je gaat ingrijpen. Ontdekken hoe eenvoudig het leven eigenlijk is en meebewegen met de stroom. Je bent van harte welkom om mee te doen en te oefenen in het leven van jouw licht.

Voor nu wens ik je een fijne week.

Harte groet,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies