/
/
Pelgrimstochten met individuele begeleiding

Pelgrimstochten met individuele begeleiding

Tijdens een pelgrimstocht krijg je de gelegenheid om letterlijk afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen. Al lopend zul je merken dat het steeds rustiger in je hoofd en in je emoties wordt. Je hebt de tijd om je leven te overzien, dingen te herzien en je te openen voor nieuwe inzichten en mogelijkheden die in je leven willen komen.

Een wandelvakantie door prachtige natuurgebieden én tegelijk stappen maken in je bewustzijn.

Of je nu de Via Francigena van Assisi richting Rome wil lopen of de Walk of Wisdom rondom Nijmegen. In de Ardennen of Duitsland of ….. Vul het zelf maar in. Door te wandelen wordt je emotionele lichaam vloeibaar en kom je gemakkelijk bij jeZelf. Dat wat je in de weg zit of dat wat bevrijdt wil worden, wordt je getoond.  Oude, vastgeroeste emoties kunnen loskomen, zodat je jezelf bevrijdt van oude ballast. Je lichaam laat je ervaren waar het stroomt, vloeiend is, of juist waar de energie stokt.

Gaat je hart sneller kloppen?

Als je contact met me opneemt, kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en een reis op maat voor jou creëren. Een reis die volledig is ingetuned op jouw wensen en behoeftes qua begeleiding.

Je kunt me bereiken via marion@het-licht.net of op 06-10838062.

Op deze reis zijn van toepassing:

De regeling houdt onder meer in dat je te allen tijde, tegen onderstaande vergoeding, vóór het begin van de reis, deze kunt beëindigen. De te betalen vergoeding bedraagt:

  1. tot en met 60 dagen vóór de dag van vertrek: 25% van de reissom;
  2. vanaf 59 dagen tot en met 22 dagen vóór de dag van vertrek: 50% van de reissom;
  3. vanaf 21 dagen tot en met 7 dagen vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom;
  4. vanaf 6 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.

Als je een annuleringsverzekering afsluit, dan kun je de reissom terugkrijgen als je door – voor de verzekering geldende redenen – niet deel kunt nemen.

  • De garantie van de stichting Garantiefonds Reisgelden GGTO
  • de garantie van het Calamiteitenfonds (bij buitenlandse reizen)

De garantie van de GGTO houdt in dat dit fonds garant staat dat je het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien Het Licht failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens het verblijf op locatie. Bovendien garandeert dit fonds tijdens het verblijf je terugreis indien Het Licht, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door Het Licht wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de reiziger. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat:

  • Je een (deel van) de reissom terugkrijgt indien Het Licht de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan uitvoeren;
  • Je de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien Het Licht als gevolg van een calamiteit de reis moet aanpassen of indien Het Licht je vervroegd moet repatriëren.

Onder “calamiteit” wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

“Het Licht” Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

Zevenhuizerlaan 6

1851 MV  HEILOO

www.het-licht.net

marion@het-licht.net

06-10838062

Aangesloten bij de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties (VVKR), Stichting Garantiefonds GGTO en het Calalamiteitenfonds

 

  • Nicolette

Ervaringen

Mijn naam is Nicolette en ik wil jullie graag meenemen in mijn ervaring in het wandelen van de Walk of Wisdom die ik van 3 tot en met 9 mei 2023 heb mogen wandelen. Samen met Marion heb ik onvergetelijke dagen mogen ervaren. Geen idee...

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies