/
/
Awakening your Light Body

Awakening your Light Body

Het meditatietraject dat mijn leven in zeer positieve zin heeft veranderd en waar ik nog dagelijks de vruchten van pluk.

Het ontwaken van je lichtlichaam

Dit meditatietraject brengt je diep bij jeZelf. Je gaat je lichtlichaam laten ontwaken en creëert daarmee een soort nieuwe glinstering in je aura. Hierdoor kun je veel gemakkelijker de kwaliteiten van je ziel belichamen. Je geeft het licht dat je bént de ruimte om te stralen.

Je zult jezelf lichter en levendiger voelen. Je hart zal zich meer openen waardoor de liefde op nieuwe manieren ervaren kan worden. Je zult een bron van inspiratie zijn voor de mensen om je heen.  Je leert te luisteren naar die zachte rustige stem van binnen. Je zult op andere manieren gaan waarneme, meer vanuit het hogere perspectief. Je innerlijk voelen, innerlijk zien en innerlijk weten wordt geactiveerd. Je bekijkt de mensen als het ware “achter” de persoonlijkheid. Je wordt je bewust van het licht dat jij bent én ziet het licht in de ander. Je brengt het zielslicht in je emoties en in je gedachten waardoor je een hele andere werkelijkheid creëert. Oude overtuigingen, oude emoties vallen weg in dit licht. Je opent de weg naar innerlijke stilte, vreugde, liefde, harmonie, vrede en moeiteloosheid.

Opbouw van de cursus

Het traject bestaat uit zes blokken. Ieder blok bevat 12 meditaties. Deze meditaties volg je live en de opnames krijg je daarna in je mailbox, zodat je thuis de energieën verder tot je kunt nemen. Je kunt dan gaan merken dat je leven een positieve wending aanneemt. En dat vraag om een way of life. Om écht voor dat nieuwe leven te kiezen. Om je oude patronen te herzien en los te laten.

Elk blok is apart te volgen. Het vraagt wel dat je de voorgaande blokken gevolgd hebt. Het betekent bijvoorbeeld dat je nu kunt kiezen blok 1 en 2 te doen en volgend jaar blok 3.

Cursisten hebben aan gegeven, 12 meditaties in twee dagen als veel te ervaren. Daarom heb ik dit jaar voor een nieuw aanbod gekozen en wel in de vorm van een lang (vakantie)weekend. Door een weekend lang samen te zijn, word je helemaal ondergedompeld in de energie waardoor het enerzijds een nog diepere doorwerking in je kan hebben en je anderzijds genoeg ruimte en tijd voor jezelf hebt om het te laten bezinken.

We starten op vrijdag om 16.00 uur en eindigen maandag om 10.00 uur. Tijdens dit weekend doen we alle 12 meditaties, verspreid over 3 dagen. Elke ochtend starten we met yoga, om het lichaamsbewustzijn tijdens deze sprong in bewustzijn er ook volop bij te betrekken. Verder zal ik je (energetisch) begeleiden bij dat wat er “aangetikt” wordt tijdens zowel de yoga als de meditaties.

De middagen zijn ter vrije besteding. De plek waar de cursus gegeven wordt ligt midden op de Sallandse Heuvelrug. Als je de weg oversteekt stap je zo het bos is, waar je heerlijk kunt wandelen.

Kosten

Jouw investering is 475 euro per blok.

Dat is inclusief:

  • drie overnachtingen op een tweepersoons kamer met gedeelde badkamer en toilet op de gang
  • drie maal diner, drie maal ontbijt en twee maal lunch (vegetarisch, gluten- en suikervrij)
  • 12 live meditaties en drie ochtenden yoga beoefening
  • energetische begeleiding
  • de live opnames van de meditaties in je mailbox zodat je ze thuis kunt gaan herhalen en de energieën kunt integreren in je leven.
  • een reader met uitleg over de energiecentra die we gaan activeren.

Dat is exclusief:

  • je reis naar en van Haarle
  • bijdrage aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (GGTO) – 9 euro

Praktische informatie

De cursus gaat door bij een minimale en tegelijk maximale deelname van 4 personen.

Het weekend wordt gegeven in mijn vakantieverblijf in Haarle, op landgoed De Hellendoornse Berg, gelegen midden op de Sallandse Heuvelrug.

Hieronder tref je een overzicht van de verschillende blokken.

Blok 1. Je basis verstevigen

Verlang jij naar een stevige veilige basis, naar een diep innerlijk weten, naar oervertrouwen, je veilig voelen en staan als een rots voor wie je bent? Mag je levensenergie, je seksuele energie, wel een boost krijgen en ben je er aan toe om de controle los te laten. Je over te geven aan de stroom van het leven?

In dit blok worden de eerste drie centra geactiveerd die dit voor je kunnen bewerkstelligen.

Dit blok wordt gegeven op vrijdag 27 september t/m maandag 30 september 2024

 

Blok 2. Je hartcentrum openen

De titel zegt het al. Een hartblok waarin al het oude hartzeer opgeruimd kan worden. De energieën tikken de lagere emoties aan en helpen je je hart te openen zodat je meer vreugde, liefde, harmonie en vrede in je leven kunt gaan ervaren. Je gaat contact maken van hart tot hart en oefent jezelf in mededogen en vergeving.

Dit blok wordt gegeven van vrijdag 25 t/m maandag 28 oktober 2024 en is toegankelijk voor ieder die blok 1 – je basis verstevigen – bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 3. Je hogere energiecentra activeren

Jezelf tot expressie brengen en je bewust worden dat je kunt waarnemen met andere zintuigen dan die waar je gewoonlijk gebruik van maakt. Je wordt je ook bewust van je verbinding met het oneindige. Hoe je ingebed bent in een allesomvattend bewustzijn. Je creativiteit wordt geactiveerd.

Dit blok wordt gegeven van vrijdag 6 t/m maandag 9 december 2024 en is toegankelijk voor ieder die blok 1 en 2 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 4. Je energielichamen op elkaar afstemmen

Door het combineren en op elkaar afstemmen van de geactiveerde energiecentra kun je je gewaarzijn verfijnen. Je kunt hogere frequenties aan je uitstraling toevoegen.

Dit blok wordt gegeven van vrijdag 10 t/m  maandag 13 januari 2025 en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 3 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 5. Je Lichtlichaam laten ontwaken

In dit blok leer je de eerste twee lichtlichaamscentra. Je bewustzijn van deze dimensie groeit hiermee. Je leert het leven vanuit een hoger perspectief te zien. Het is een voorbereiding op een nieuwe fase in je leven. Je zuivert je aura en vult die met licht. Je leert zielscontact te maken met anderen.

Dit blok wordt gegeven van vrijdag 14 t/m maandag 17 februari 2025 en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 4 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 6. Stralend worden

Nu je het laatste lichtlichaamscentrum laat ontwaken, ontstaat de ervaring van eenheid. Je wordt een bron van licht. Het niveau van je persoonlijke kracht, je vaardigheid is nu toegenomen om jezelf en je omgeving te veranderen en in hogere sferen van licht te bestaan.

Dit blok wordt gegeven van vrijdag 21 t/m maandag 24 maart 2025 en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 5  bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

 

  • Nina Barhorst

Ervaringen

Dit meditatietraject heeft me weer terug gebracht naar mijn oorspronkelijke natuur en kracht. Vanuit deze basis heb ik keuzes gemaakt waar ik zó blij mee ben. “Er zijn” voor mijn moeder tijdens de laatste fase van haar leven. Werken vanuit mijn hart. Nee zeggen tegen...
Terugkijkend op deze cursus  ben ik heel erg blij dat ik de cursus in zijn totaliteit heb gevolgd. De meditaties van ieder blok vulde elkaar weer aan en het gevoel is daardoor dieper, intenser en een geheel. Het heeft mij veel gebracht wat ik toen...
Door dit traject ben ik gaan ervaren dat ik zoveel meer ben dan mijn fysieke lichaam. Het heeft mij rust, verstilling, vertraging, geduld, liefde, acceptatie, zelfcompassie en nog zoveel meer gebracht. Bevroren energieën zijn losgetrild, het ego brokkelt beetje bij beetje af en ligt steeds...
Awakening your Light Body Het is teveel, te mooi, te ingrijpend. Hoe moet je daar over schrijven?  Zes keer twee hele dagen ondergedompeld te worden in een zee van subtiele energieën, daarop te leren drijven en tot verdieping te komen in het veld van licht...

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies